Belirli bir miktar para ile sunucu açılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paketi kendiniz yaptığınıza göre size alan adı , Sanal sunucu , webhosting vb. şeyler düşüyor. Eğer bu kadar emek harcayacaksanız bence direk kaliteli birşey alın yani vds, webhost vb. şeyleri düzgün yerlerden tercih edin çünkü çok ucuz diye gideceğiniz firma sizin sunucuyu zarara sokabilir. Ve aktifliğinizi düşürebilir. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Ucuz diye Sanal sunucu almıştık bir yerden 150 online üstü görmeye başlamıştık bi baktık birileri o firmanın ana makinesini ücretsiz ddos atma programlarından bütün makineyi çökerttiler. Ve kazandığım online ve üye sayısını kaybettik.

Paketi kendiniz yaptığınıza göre size alan adı , Sanal sunucu , webhosting vb. şeyler düşüyor. Eğer bu kadar emek harcayacaksanız bence direk kaliteli birşey alın yani vds, webhost vb. şeyleri düzgün yerlerden tercih edin çünkü çok ucuz diye gideceğiniz firma sizin sunucuyu zarara sokabilir. Ve aktifliğinizi düşürebilir. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. Ucuz diye Sanal sunucu almıştık bir yerden 150 online üstü görmeye başlamıştık bi baktık birileri o firmanın ana makinesini ücretsiz ddos atma programlarından bütün makineyi çökerttiler. Ve kazandığım online ve üye sayısını kaybettik.
önerdiğin bir hosting varmı?

Ben 500 TL bütçe ile başladım. Yaklaşık 3 aydır açık sunucu ve gayet iyi para getiriyor.Gelen para geri gidiyor, sunucu için harcanıyor tabii ki o ayrı :D Bütçe tabii ki önemli, ama düşük bütçeyle de gayet sunucu açılabiliyor. Önemli olan senin ilgilenebilmen bence.

Hosting olarak keyubu ddos koruması olarak voxility yurt dışı kapalı proxy anti crash olarak aegis oyun içi anti crash plugini ise LPX-MORTAL Öneririm.

Hosting olarak keyubu ddos koruması olarak voxility yurt dışı kapalı proxy anti crash olarak aegis oyun içi anti crash plugini ise LPX-MORTAL Öneririm.
Hosting olarak HostiFox kullanacağım, Crash koruması olarak ise LPX zaten satın almıştım, elimde mevcut yani. Teşekkürler öneriniz için.

Bence o paraya sunucu açma farklı bir projeler ile yön al derim yeteri kadar minecraft sunucuları var ve halen yeni yeni sunucular acılıyor o parayı sunucu açmak yerine kişisel bir hosting işine girsen veya tasarım hizmet işine girsen en azından başka şeyler ögrenmiş olursun ama o parayı heba etme derim.

Merhaba, yardımcı olmak isteriz arayışınız halen devam etmekteyse.

O Sıra 60 Tl ye Sunucu Açmaya Çalışam Bizim Ekip

5 gb ram la fazla bir şey yapamaz 16gb ram lı vds alsinlar siteyi de oraya bağlarlar discord bot u da oyuncu artarsa değiştirirler
60 Tlye değilde bi 100 tlye açılır 5gb ram alınır 70 tl zaten siteyi 1 ay ücretsiz veriyorlar hosting sahipleri çoğu zaman geri kalan 30 tl ile de bi map alınır miss :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl