Çözüldü Belirli alanda blokları replacelamak konsol tarafından

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emreleyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emreleyn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19
Minecraft
Emreleyn

Discord:

Emre Coşkun#5918

evet sorunum basit ama bana göre zor belki sizlere kolaydır o yüzden uzatmadan soruna geçeyim
ben bir mağarada
30 dakikada bir taş bloklarını %3 şansla kömür yapmak istiyorum yani replacelamak
mrl plugininde tüm seçili alana set işlemi yapıyor
skriptte ise ben oyunda yoksam yapamıyorum oyunda olmadığım için oto komut giremiyorum
ve bunu consola girdiriyorum ama konsol girince rg select //replace gibi işlemleri yapamıyor
consola oto komut göndermemde sıkıntı yok ama o komudu girdiğinde replacelamak istiyorum
kullandığım ama execute console command yazıp konsola girdirdiğimde komudu olmuyor yada tam tersi execute player yapıp consola girdirdiğimde yine replace olmuyor.
Kod:
command /madenyenile:
    trigger:
        execute player command "rg select maden1"
        wait 1 second
        execute player command "//replace 1 16,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,15,1,1,1,1,1,1"
        wait 5 seconds
        execute player command "rg select maden2"
        wait 1 second
        execute player command "//replace 1 16,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,15,1,1,1,1,1,1"
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten kimse bunu nasıl yapacağımı bilmiyor mu ?

Son düzenleme:
MRL'de set yaparken yüzde kullanılıyor. O yüzde kısmının %3 ünü kömür yapıp %97 sini air yapıp dener misiniz ?

Hocam skript yerine MineResetLite pluginini kullanabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Plugin hakkında bilgi almak için tıkla!
Konuda mineresetlite sadece seçili alanda işlem yapıyor replace olayı yok direk o alanı dolduruyor.
MRL'de set yaparken yüzde kullanılıyor. O yüzde kısmının %3 ünü kömür yapıp %97 sini air yapıp dener misiniz ?
denemiştim havada az gözüken random bloklar oluyor boşluk yaratıyor yani
tek istediğim otomatik replace attırmak bu kadar basit birşeyi 3 gündür çözemedim delirmek üzereyim

Yaptığın işin skript ile alakası yok. Replace çalışmıyordur mecburen oyun içinden yapacaksın veya MineResetLite kullanacaksın başka çare yok.

Yaptığın işin skript ile alakası yok. Replace çalışmıyordur mecburen oyun içinden yapacaksın veya MineResetLite kullanacaksın başka çare yok.
sorunu makinadan real oyuncu açıp panelden oraya otomatik komut girdirerek çözdüm console rg select yapamadığı için olmuyordu zaten öyle çözdüm bende ama daha basit bir çözümü olmalı bence

Skript bilgim yok ama konsoldan rg select komutunu yazdıramazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl