Bulundu Belirli alana rütbe ile girme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 716
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
arkadaşlar ben boxpvp sunucu açıyorum farklı yerler yapıyorum ve o yerlere sadece belirli rütbeye sahip olanlar girsin istiyorum mesala worldguard ile koruma attiğim bir yere sadece elmas rütbesinin girmesini nasıl sağlıcaz LuckPerms Kullanıyorum nasıl yapıcağım skript ile olurmu

arkadaşlar ben boxpvp sunucu açıyorum farklı yerler yapıyorum ve o yerlere sadece belirli rütbeye sahip olanlar girsin istiyorum mesala worldguard ile koruma attiğim bir yere sadece elmas rütbesinin girmesini nasıl sağlıcaz LuckPerms Kullanıyorum nasıl yapıcağım skript ile olurmu
5-10 dakikaya atarım...

Python:
options:
    # EKLEME YAPARKEN:

# 1. argüman world guard region ismi.
    # 2. argüman oyuncunun bölgeye girebilmek için sahip olması gereken yetki.

# örnek: "cave,cave.enter"

restrictedRegions: "bölgeismi,permission.elmas" and "bölgeismi2,permission.altin" # böyle and ile bağlayarak ekleyebilirsin.

on region enter:
    set {_restrictedRegions::*} to {@restrictedRegions}

loop {_restrictedRegions::*}:
        set {_split::*} to loop-value split at ","

set {_region} to {_split::1} parsed as region
        set {_permission} to {_split::2}

if event-region is {_region}:
            if player doesn't have permission {_permission}:
                cancel event
                send title "&cʙᴜ ʙᴏʟɢᴇʏᴇ ɢɪʀᴇᴍᴇᴢѕɪɴ!" with subtitle "<#CDCDCD>Bu bölgeye girmeye iznin yok." to player
                #play sound "block.note_block.bass" at pitch 0.5 to player # bunu istersen açabilirsin kafa yoruyor diye kapattım.
                stop

Şöyle bir kod yazdım, testini yaptım çalışıyor.

Kodu kullanırken dikkat etmen gerekenler bölge ismini ve yetkisini doğru yazman. Ayrıca sunucuda OP isen doğal olarak tüm yetkiler geleceği için OP yetkisini kendinden alıp denemen gerek.

Kodun içine yorumlarda detaylıca yazdım, bir sorun çıkarsa bana ulaşabilirsin.

Skript 2.10.2

bölgeismi dediğin yere worldguard ile attığım korumanın isminimi yazcaz

Python:
options:
    # EKLEME YAPARKEN:

restrictedRegions: "bölgeismi,permission.elmas" and "bölgeismi2,permission.altin" # böyle and ile bağlayarak ekleyebilirsin.

on region enter:

cancel event
                send title "&cʙᴜ ʙᴏʟɢᴇʏᴇ ɢɪʀᴇᴍᴇᴢѕɪɴ!" with subtitle "<#CDCDCD>Bu bölgeye girmeye iznin yok." to player
                #play sound "block.note_block.bass" at pitch 0.5 to player # bunu istersen açabilirsin kafa yoruyor diye kapattım.
                stop

Şöyle bir kod yazdım, testini yaptım çalışıyor.

Kodu kullanırken dikkat etmen gerekenler bölge ismini ve yetkisini doğru yazman. Ayrıca sunucuda OP isen doğal olarak tüm yetkiler geleceği için OP yetkisini kendinden alıp denemen gerek.

Kodun içine yorumlarda detaylıca yazdım, bir sorun çıkarsa bana ulaşabilirsin.

Skript 2.10.2
bölgeismi dediğin yere worldguard ile attığım korumanın isminimi yazcaz

options:
# EKLEME YAPARKEN:

restrictedRegions: "KarSpawn,permission.zümrüt" and "KarSpawn,permission.epic" # böyle and ile bağlayarak ekleyebilirsin.

on region enter:

cancel event
stop
kral bu şekilde yaptım bölgeye hiçbir rütbe giremiyor kral ilk önce altın yaptım ole denedim sonra zümrüt yaptım gene giremedim nabacaz

kral bu şekilde yaptım bölgeye hiçbir rütbe giremiyor kral ilk önce altın yaptım ole denedim sonra zümrüt yaptım gene giremedim nabacaz
Gruplara yetkileri vermen gerek. Şöyle dene; mesela KarSpawn için bir karspawn.enter yetkisi olsun. Bu yetkiyi luckperms'den karspawn bölgesine girebilmesini istediğin tüm gruplara ver.

Grup bazlı yapmadım yetki bazlı yaptım. Birden fazla rütbenin bir bölgeye girebilme durumunu yönetebilsin diye.

Gruplara yetkileri vermen gerek. Şöyle dene; mesela KarSpawn için bir karspawn.enter yetkisi olsun. Bu yetkiyi luckperms'den karspawn bölgesine girebilmesini istediğin tüm gruplara ver.

Grup bazlı yapmadım yetki bazlı yaptım. Birden fazla rütbenin bir bölgeye girebilme durumunu yönetebilsin diye.
şuan yapıyorum olurmu ? yani zümrüt rütbesine karspawn.enter yetksiini veriyorum o girebilcekmi ?

kral bide o alana girmek için rütbeye sahip olmayan oyuncular o alana girmeyi deneyince onları geriye doğru 5 blok luk bir uzaklığa itebililicek şekilde yapabilirmisin çünkü ben denedim oyuncu o alanda bugda kalıyor hakerekette edemiyor spawn da çekemiyor bugda olduğu için hareket ettin diyor ondan dolayı oraya girmeye çalışınca 5 blok gerite itebilmesi lazım

şuan yapıyorum olurmu ? yani zümrüt rütbesine karspawn.enter yetksiini veriyorum o girebilcekmi ?
Evet olur.

kral bide o alana girmek için rütbeye sahip olmayan oyuncular o alana girmeyi deneyince onları geriye doğru 5 blok luk bir uzaklığa itebililicek şekilde yapabilirmisin çünkü ben denedim oyuncu o alanda bugda kalıyor hakerekette edemiyor spawn da çekemiyor bugda olduğu için hareket ettin diyor ondan dolayı oraya girmeye çalışınca 5 blok gerite itebilmesi lazım
Bunu eklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl