nesoicompany
BetterRTP nin configindebelirlediğimiz bir kordinata rtp atmak ile alakalı bir plugin bir skript varmıdır betterrtp sadece tüm dünyaya rtp atıyor ben belirli kordinatlar arasına rtp atmak istiyorum
MaxRadius: 1000
MinRadius: 10
o tüm dünyayı etkiliyor bende 7 8 tane bölge olmasını istiyorum asya afrika avustralya ... vb craftluna * gibi sunucuların kaptan bölümünde varBetterRTP nin configinde
gibi seçenekler olması lazım kontrol edermisin?Kod:MaxRadius: 1000 MinRadius: 10
respect0
Selam dostum, büyük sunucuların çoğu, RTP işleminin daha optimize çalışması için kendi özel eklentilerini kullanıyor. CraftLuna da buna dahil. Ancak BetterRTP eklentisinde de benzer işlevi sağlayabileceğin bir özellik mevcut.belirlediğimiz bir kordinata rtp atmak ile alakalı bir plugin bir skript varmıdır betterrtp sadece tüm dünyaya rtp atıyor ben belirli kordinatlar arasına rtp atmak istiyorum
reisim locations.yml nin içinde kendi lokasyonumu nasıl olutşurucam bilmiyordumda heryerde birsürü kod var çok denedim yapamadım eğer bilgin varsa kod kalıp'ını yazarmısın şimdidien teşekkür ederimSelam dostum, büyük sunucuların çoğu, RTP işleminin daha optimize çalışması için kendi özel eklentilerini kullanıyor. CraftLuna da buna dahil. Ancak BetterRTP eklentisinde de benzer işlevi sağlayabileceğin bir özellik mevcut.
locations.yml dosyası üzerinden özel lokasyonlar tanımlayabilir ve oyuncuların bu lokasyonlar arasındaki bir noktaya rastgele ışınlanmasını sağlayabilirsin.
respect0
reisim locations.yml nin içinde kendi lokasyonumu nasıl olutşurucam bilmiyordumda heryerde birsürü kod var çok denedim yapamadım eğer bilgin varsa kod kalıp'ını yazarmısın şimdidien teşekkür ederim
- avrupa:
World: world
UseWorldBorder: false
CenterX: 1968
CenterZ: -10055
MaxRadius: 3500
MinRadius: 1
Shape: square
Price: 0
Biomes: []
MinY: 0
MaxY: 320
Cooldown: 30
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!