17/1000 play.bekanw.net BEKANW BETA AÇILDI! PLAY.BEKANW.COM [1.17-1.21] | HATALARI BİLDİR, SUNUCUYU GELİŞTİR!

BekaNW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
8
Minecraft
beberat

Discord:

beberat

Minecraft Sunucu Adresi
play.bekanw.net
Sunucu Sürümü
1.17-1.21
Sunucu Slotu
1000
Sunucu Türü
Survival
Zorluk Seviyesi
Zor
Merhaba Minecraft severler!

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız BEKANW sunucumuz artık BETA aşamasında ve oyunculara açık!

BETA DUYURUSU​

Sunucumuz şu anda beta sürecinde ve 1 hafta boyunca test edilecektir. Bu süreçte oyuncularımızın desteğine ihtiyacımız var! Sunucuda tespit ettiğiniz hataları, eksiklikleri veya önerilerinizi bize bildirerek sunucumuzun daha iyi hale gelmesine yardımcı olabilirsiniz.

ÖZEL KODLAMA & ADALET SİSTEMİ​

Sunucumuz tamamen özel olarak kodlandı! Tüm sistemler şahsım tarafından özel olarak geliştirildi ve kodlandı. Bu sayede:

Pay-to-Win YOK! Adil ve eşit bir oyun deneyimi sunuyoruz
Hızlı sorun çözümü (Eklentileri kendim kodladığım için sorunları anında çözebiliyorum)
Oyuncu isteklerine göre şekillenen bir sunucu yapısı
Özgün ve benzersiz oyun deneyimi​

OYUNCU ODAKLI YAKLAŞIM​

Sizlerin geri dönüşleri benim için çok önemli! Oyuncular tarafından:

İstenmeyen hiçbir özellik sunucuya eklenmeyecek
Çok talep edilen özellikler hızlıca sunucuya eklenecek
Her bir öneri ciddiyetle değerlendirilecek​

NEDEN KATILMALISINIZ?​

Yeni özellikleri ilk deneyimleyen siz olun
Sunucunun gelişimine katkıda bulunun
Beta sürecine katılan oyuncular için özel ödüller!
Açılışa özel etkinlikler ve sürprizler​

NASIL HATA BİLDİREBİLİRİM?​

#hata-bildir kanalını kullanarak bulduğunuz hataları bizimle paylaşın
Geri bildirimleriniz dikkate alınacak ve düzeltmeler yapılacaktır​

SUNUCU BİLGİLERİ​

IP Adresi: play.bekanw.com
Sürüm: 1.17 - 1.21
Durum: BETA (1 Hafta Sürecek)
Hemen şimdi PLAY.BEKANW.COM adresine giriş yaparak beta sürecimize katılabilir ve sunucumuzu birlikte geliştirebiliriz!

Beta sürecimizde gösterdiğiniz ilgi ve destek için şimdiden teşekkür ederiz!

#BEKANW #MinecraftSunucu #BetaSüreci #PayToWinYok #ÖzelKodlama​

SUNUCU GÖRSELLERİ​

1748479222970.webp

1748483389424.webp

1748479246463.webp

HAARİTACI SİSTEMİ​

Haritacı sistemi, silinmeye yakın claimler için özel bir fırsat sunar! Koruma süresi 24 saatten az kalmış claimlerin koordinatlarını satın alabilirsiniz. Bu sayede hızlıca o bölgeye gidip, silinmeden önce değerli arazileri ele geçirme şansına sahip olursunuz.​

✨ BÜYÜCÜ SİSTEMİ​

Büyücü sistemi, eşyalarınızı standart Minecraft büyülerinden çok daha güçlü hale getirir! Üç farklı kategoride özel büyüler mevcuttur.​

YETENEKLER SİSTEMİ​

Sunucuda geçirdiğiniz zaman ve aktivitelerinizle yetenek seviyelerinizi yükseltebilirsiniz. Kazanacağınız yetenekler oyun deneyiminizi kolaylaştırır ve avantajlar sağlar.​

️ GAYRİMENKUL SİSTEMİ​

Gayrimenkul sistemi, oyuncular arası claim ticaretini kolaylaştırır! Sahip olduğunuz claimleri satışa çıkarabilir veya diğer oyuncuların satışa koyduğu değerli arazileri satın alabilirsiniz.​

KAFA SPAWNER SİSTEMİ​

Yaratık ve hayvanları öldürdüğünüzde %5 şansla o canlının kafasını düşürebilirsiniz! Biriktirdiğiniz bu değerli kafaları özel NPC'ye götürerek ilgili mobun spawner'ına dönüştürebilirsiniz.

1748479596533.webp

GÜNLÜK GÖREVLER SİSTEMİ​

Günlük görevler sistemi, her gün farklı aktiviteler yaparak ödüller kazanmanızı sağlar! Görevler zorluk seviyesine göre üç kategoriye ayrılmıştır Kolay, Orta, Zor.​

TAMİRCİ SİSTEMİ​

Tamirci sistemi, kırılmaya yüz tutmuş değerli eşyalarınızı kurtarmanın en kolay yoludur! Anvil kullanmak yerine, özel NPC'ye giderek XP ve para karşılığında eşyalarınızı tamir edebilirsiniz.​

OYUNCU WARPLARI SİSTEMİ​

Oyuncu warpları sistemi, topluluk etkileşimini artıran benzersiz bir özelliktir! Kendi claim bölgenize özel bir warp noktası oluşturabilir ve diğer oyuncuların oluşturduğu warpları ziyaret edebilirsiniz. Oyuncu warpları, sunucuda keşif yapmayı, ticaret yapmayı ve sosyalleşmeyi çok daha kolay hale getirir!​

MARKET SİSTEMİ​

Market sistemi, temel ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılamanın en güvenilir yoludur! Sunucu tarafından belirlenen sabit fiyatlarla eşya alışverişi yapabilir, elinizdeki fazla eşyaları satarak para kazanabilir ve claim blok satın alarak koruma alanlarınızı genişletebilirsiniz.​

PAZAR SİSTEMİ​

Pazar sistemi, oyuncular arası ticaretin kalbi olarak çalışır! Oyuncular kendi belirledikleri fiyatlarla nadir eşyaları satışa çıkarabilir ve diğer oyuncuların sattığı eşyaları inceleyip satın alabilirsiniz. Market sisteminden farklı olarak, pazar sistemi tamamen oyuncu ekonomisine dayalıdır ve fiyatlar arz-talep dengesine göre şekillenir!

1748479917893.webp

1748479930044.webp

⚒️ MİSTİK DEMİRCİ SİSTEMİ​

Mistik Demirci sistemi, eşyalarınızı bir üst seviyeye çıkarmanızı sağlar! Koruma 4 eşyalarınızı Koruma 5'e, Keskinlik 5 eşyalarınızı Keskinlik 6'ya, Verimlilik 5 eşyalarınızı da Verimlilik 6'ya yükseltebilirsiniz. Bu işlem için 1 milyon TL ve 50 bin XP gereklidir ve yükseltim için %5'lik bir şansınız bulunmaktadır. Bu sistem, pay to win'i ortadan kaldırmak için özel olarak tasarlanmıştır!

1748480053631.webp

1748480063051.webp

1748480070067.webp

SİPARİŞ SİSTEMİ​

Sipariş sistemi ile kolayca eşya siparişi oluşturabilir ve diğer oyuncuların size eşya satmasını sağlayabilirsiniz! Sistem şu şekilde çalışıyor: Siz bir eşya seçiyorsunuz ve kaç tane istediğinizi belirtiyorsunuz, ardından tane başına ödeyeceğiniz miktarı belirliyorsunuz. Belirlediğiniz toplam miktar kadar para hesabınızdan alınıyor ve siparişiniz oluşturuluyor. Diğer oyuncular bu siparişe teslimat yaparak para kazanıyor, siz de ihtiyacınız olan eşyalara sahip oluyorsunuz!

1748480211647.webp

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sunucunun oyun içi temasını gerçekten çok beğendim sistemler ise genel olarak iyi gibi, başarılar diliyorum.

Sunucudaki sistemler gayet güzel ve bu sistemlerin p2w'e dayandırılmaması güzel olmuş. Detaylı inceleme yapmadım henüz beta sürecinde olduğu için fakat sponsor kitleri biraz fazla geldi bana. Ayrıca oyun içi verilen ödüller biraz düşürülüp, daha zorlayıcı bir survival deneyimi yaşatılabilir diye düşünüyorum. Başarılar dilerim.

sunucu diğer sunuculara nazaran güzel duruyor beta bitimine açılışta kesinlikle katılış yapacağım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl