Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bedwars rel ile bedwars yapmaya çalışıyorum/bw addgame ile oyun oluşturdum ilk menü açıldı itemlerde geldi sonra menüden oyuncuların beklediği yeri ayarladım menu kapandı sonra itemlere tıklıyorum menü geri açılmıyor lütfen yardım edin acil lazım sürüm 1.16.5 son sürüm bedwars rel yüklü
BedwarsRel eklentisi 1.11 sonrası için uygun değildir. Bunun yerine Bedwars1058 eklentisini kullanabilirsiniz. Menüde kullanacağınız item id ve isimleri 1.16.5 sürümüne göre uygun olmalıdır.
BedwarsRel eklentisi 1.11 sonrası için uygun değildir. Bunun yerine Bedwars1058 eklentisini kullanabilirsiniz. Menüde kullanacağınız item id ve isimleri 1.16.5 sürümüne göre uygun olmalıdır.