Çözüldü Bedwars Modu plugini var mı? (Konunun içinde detaylı anlatım vardır.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreUnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreUnal

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Hypixelde vb. kılıca sağ tıklayınca uçma gibi modlar var bunlar pluginle oluyormu yoksa client özelliği mi? paralı plugin olsa bile farketmez

Hypixelde vb. kılıca sağ tıklayınca uçma gibi modlar var bunlar pluginle oluyormu yoksa client özelliği mi? paralı plugin olsa bile farketmez
Konuyu detaylı bir şekilde açıklarsanız yardımcı olabilme ihtimalim olabilir,
Anladığım kadarıyla bir eşyayla etkileşime girdiğimizde bir eylem gerçekleştirmesini istiyorsunuz,

Bunun için "Script" pluginlerinden yararlanabilirsiniz.
"Script ne kardeşim yaa, kaçıncı yüz yılda kaldın artık yok" falan diyecek olursanız yaklaşık 1.5 yıldır sunucu işleriyle uğraşmadığım için yeni yeni dönüyorum ondan mazur görün :D

Profesyonel bir Scripter değilim fakat temel mantığıyla anlatacak olursam;

Kod:
on right click to DiamondSword
    execute command "fly"

gibi düşünebilirsiniz bunu.

Konuyu detaylı bir şekilde açıklarsanız yardımcı olabilme ihtimalim olabilir,
Anladığım kadarıyla bir eşyayla etkileşime girdiğimizde bir eylem gerçekleştirmesini istiyorsunuz,

Bunun için "Script" pluginlerinden yararlanabilirsiniz.
"Script ne kardeşim yaa, kaçıncı yüz yılda kaldın artık yok" falan diyecek olursanız yaklaşık 1.5 yıldır sunucu işleriyle uğraşmadığım için yeni yeni dönüyorum ondan mazur görün :D

Profesyonel bir Scripter değilim fakat temel mantığıyla anlatacak olursam;

Kod:
on right click to DiamondSword
    execute command "fly"

gibi düşünebilirsiniz bunu.
execute command "fly"[/CODE] direk fly veriyor. Bunun belirli bir yöne yani önüne fırlatması lazım. Yani yapılması için uğraşman lazım.

execute command "fly"[/CODE] direk fly veriyor. Bunun belirli bir yöne yani önüne fırlatması lazım. Yani yapılması için uğraşman lazım.
Evet, örnekleme yaptım zaten komuta wait atayarak belirli bir süre sonra otomatik olarak tekrar fly komutu kullandırılabilir.

BedWars1058 pluginini kullanabilirsin hemde açık kaynak kodlu olduğu için istediğin gibi editleyebilirsin.

BedWars1058 plugini çok kalıteli bir plugindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl