Bedwars 1058 slottaki item ve scoreboard lobiden kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lois

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
17
Minecraft
yok

Discord:

????#1462

Hepinize merhaba arkadaşlar bedwars1058 plugininde her lobide kendi scoreboardı ve slot yerinde kendi itemlarını koyuyuor ben scoreboardı her dünyaya scoreboard koyarak düzelttim fakat lobide elinde bedwarsla ilgili eşyalar geliyor ve oyuncu lobideyken bu eşyalar hoş durmuyor bunu nasıl lobiden kaldırıcam configden dünya silip ekleme yeri bulamadım yardım edebilicek varmı ?

Hepinize merhaba arkadaşlar bedwars1058 plugininde her lobide kendi scoreboardı ve slot yerinde kendi itemlarını koyuyuor ben scoreboardı her dünyaya scoreboard koyarak düzelttim fakat lobide elinde bedwarsla ilgili eşyalar geliyor ve oyuncu lobideyken bu eşyalar hoş durmuyor bunu nasıl lobiden kaldırıcam configden dünya silip ekleme yeri bulamadım yardım edebilicek varmı ?
Hazır paket kullanıyorsanız bu sorunlu sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor.

Configde lobby items var, ondan kaynaklı olabilir mi ?​

Configde lobby items var, ondan kaynaklı olabilir mi ?​
bende skywars the bridge bedwars bide ana lobi dünyaları var ben tamamen kapatmak istemiyorum sadece bedwars lobisinde açık olsun bu özellik

bende skywars the bridge bedwars bide ana lobi dünyaları var ben tamamen kapatmak istemiyorum sadece bedwars lobisinde açık olsun bu özellik
Lobby'nizdeki Lobby İtems Plugininden Değiştirebilirsiniz.

aternos ise aternos'da farklı dünyalar olmadığı için bunu yapmanız mümkün değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl