Bedava tanıtım resimleri!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 728

Atrax

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13
Minecraft
iCannK

Discord:

Atrax#9988

Merhaba bu konuda sizlere siteniz, mobil uygulamanız ve daha birçok şey için tanıtım resimleri (psd halinde) vereceğim bu konuda 4 tane bulunmakta ama bugün içerisinde paylaşmaya devam edeceğim!

1. Olarak Site Tanıtımı;

site tanıtım.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. Olarak Market Uygulaması Tanıtımı;

market uygulaması tanıtım.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3. Olarak Mobil Uygulama Tanıtımı;

mobil uygulama tanıtım.png

4. Olarak Site Tanıtımı;

site tanıtım 2.png

NOT: İndirdiğiniz dosyalar PSD (photoshop dosyası)'dir!

Konuyu beğendiyseniz elmas vermeyi unutmayın!

VİRÜSTOTAL:

Son düzenleme:
Görseller zaten heryerde bulunuyor. Yanına CS6'dan bi text eklersin olur biter.

Merhaba, ücretsiz hizmetler kuralları gereği; Konunuza virüstotal bağlantısı koymalısınız. Şartların yerine getirilmesi için 24 saat veriyorum. İyi forumlar.

Merhaba bu konuda sizlere siteniz, mobil uygulamanız ve daha birçok şey için tanıtım resimleri (psd halinde) vereceğim bu konuda 4 tane bulunmakta ama bugün içerisinde paylaşmaya devam edeceğim!

1. Olarak Site Tanıtımı;

Ekli dosyayı görüntüle 118437

2. Olarak Market Uygulaması Tanıtımı;

Ekli dosyayı görüntüle 118439

3. Olarak Mobil Uygulama Tanıtımı;

Ekli dosyayı görüntüle 118441

4. Olarak Site Tanıtımı;

Ekli dosyayı görüntüle 118443

NOT: İndirdiğiniz dosyalar PSD (photoshop dosyası)'dir!

Konuyu beğendiyseniz elmas vermeyi unutmayın!
Güzel olmus
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel olmus
Pokemon+Pikachu+Wall+Decal.jpg

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok basit bir konu olmuş :/

Yorumlar için teşekkürler.

Her ne kadar klasik ve basit görünüme sahip olan tasarımlar olsa bile işine yarayabilecek arkadaşlar açısından da güzel bir paylaşım olmuş ?

Biraz basit ama başarılar.

bu tanitim reismleri filn site tanitim mi yoksa restorant mi ? :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl