Bedava sunucu açabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlarınla vs. oynamak istiyorsan Aternos kullan çünkü kolay bir yönetim paneli var ve hızlıca kayıt olabilirsin, ama sürekli açık olan ve sağlam bir sunucu için tabii ki cebinin dolu olması lazım.

Hocam aternosu falan boş verin. Günlük 50 kuruş kumbaraya atsanız 1 aya 15 lira çıkartırsınız. Kayizerden 2 gb paket alıp kullanırsınız. Bedava ürünün çokta bir yararı olmaz yani hocam. Dediğim gibi günde sadece elli kuruş biriktirirseniz bile 2 gb paket alabilirsiniz.

(Tabi ki Factionmuş, Skyblockmuş çok kaldırmaz küçük bir vanillaymış veya bir kaç küçük eklenti falan olan küçük bir survival sunucusu açabilirsiniz.)

Kendi bilgisayarını vds olarak kullanabilirsin. Veya çok uygun fiyatlı vds kiralama siteleri mevcut. Ücretsiz olanların pek avantajlı olabileceğini düşünmüyorum.

Ücretsiz vds'lerin pek bir işe yarayabileceğini düşünmüyorum. istersen kendi bilgisayarında geçici olarak dene sonra uygun fiyatlı vdsler satın alabilirsin.

Bence imkanı bile yok.

Aternosda 7/24 Yapabilirsin

Aternos,MyServer gibi birsürü yer var ama açmanı önermem bütçesiz tutmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl