[Bedava] Minecraft Skywars Thumbnail [Mor Tema]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.914

Qiffy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
67
Minecraft
Qiffy
Selamlar :D bir kaç gündür tasarım yapmıyorum biraz hastaydım
biraz iyileştiğime göre başlayabilirim. bu gün mor temalı bir Thumbnail yani Kapat Fotoğrafı yaptım
umarım işinize yarar "psd" dosyasını vericeğim isterseniz değiştirebilirsiniz

Resim

MorThumb.jpg

İndirme Linkleri

İndir =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total =
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar küçük bir hata olmuş hemen düzeltiyorum :D Kaydederken Wars yazısını kaydetmemiş :D

Not : Düzeltildi !! İyi Günler :D

Son düzenleme:
Güzel çalışma olmuş. Kendini geliştirebilirsin. SkyWars yazsaydın daha güzel olurdu.

Pek beğenmedim sadece yazı ve arka plan

Aklıma hiç bir şey gelmedi sizce ne ekleyebilirim rig ekledim kötü durdu
Youtube üzerinden dersler izleyerek render almayı öğren. Lightroom kullan. Yazı ile uyumlu bir rig ve arkaplan kullan. Youtube da arama kısmına "How to minecraft thumbnail design" yazarsan bir sürü ders videolarına ulaşabilirsin.

Youtube üzerinden dersler izleyerek render almayı öğren. Lightroom kullan. Yazı ile uyumlu bir rig ve arkaplan kullan. Youtube da arama kısmına "How to minecraft thumbnail design" yazarsan bir sürü ders videolarına ulaşabilirsin.
Lightroom çok duydum ne programı acaba ?

Lightroom çok duydum ne programı acaba ?
Program değil. Lightroom bir atmosferdir. Işıklandırmadır. Resmin kalitesini arttırır. C4D dosyası olarak indirip kullanabilirsin.

Renk seçimlerini daha doğru yaparsan daha iyi olabilir. arkaplan renginin zıttını yazıda kullanman her zaman yararına olur. Başarılar dilerim.

Güzel bir çalışma olmuş fakat daha fazla uğraşılması gerekiyor.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl