Zodiack öyle domain yapmada yardımcı olurmusunzu varsaBedava hosting derken ne demek istiyorsunuz? Örneğin ücretsiz ".tk" uzantılı bir domain alıp "play.****.tk" gibi ipyi sunucunuza mı bağlamak istiyorsunuz?
aynen öyle kardeşimBedava hosting derken ne demek istiyorsunuz? Örneğin ücretsiz ".tk" uzantılı bir domain alıp "play.****.tk" gibi ipyi sunucunuza mı bağlamak istiyorsunuz?
Bana yap bir tane o zaman :pplay.swismi.tk falan yapabiliyorum.
ip adresini ver sayılı olan bide ne olcak play.neolcak.tkBana yap bir tane o zaman :p
serverin adı oynacraft mı dsadasOlursa benden +1.
Ip:88.245.205.237
Şöyle olsun play.oynacraft.tk
Vallaha bulamadım sen belirle hiçbişey aklıma gelmiyor aaaaa buldum !!!!!!serverin adı oynacraft mı dsadas
gel sana bi iyilik yapayım rizontürk bu arada sunucun kapalıVallaha bulamadım sen belirle hiçbişey aklıma gelmiyor aaaaa buldum !!!!!!
BJKcraft :):):)
Demin açdım girdim daha yapıyom ama pek birşey yapmadım.İstersen gel birlikte yapalım.gel sana bi iyilik yapayım rizontürk bu arada sunucun kapalı
Ciddi bir sunucu yapmayı planlıyorsan websitesi işindede yardımcı olurum.Demin açdım girdim daha yapıyom ama pek birşey yapmadım.İstersen gel birlikte yapalım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!