Beanus Network Factions | Lapis Parçacığı > Boss > Etkinlikler > Görevler > Düello > Dengeli ekonomi ve fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bihency

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Emektar
Elmaslar
507
Minecraft
bihency

Discord:

ozancaglarr

S9IZbH.gif

S9I0LG.gif

IlNMO6.gif

S9LkdN.gif

S9Iwof.gif

xlGHEy.png

DmGxDk.png

SUmFjJ.png

RUxbKn.png

G0ZWFT.png

Sunucu 6. ayını doldurmuş, 7. aya doğru giderken tüm güncellemeler ve yenilikler eskisi gibi gelmeye devam ediyor. Sunucuda birden çok oyun modu ile gelen güncellemeler ve samimi oyuncu ortamına katılmak istiyorsanız sunucumuzu ziyaret etmenizi öneririz. Sunucuda alıntı harita mevcuttur bizi eleştirmeden önce sunucuyu ziyaret edip genel ortama göre doğru bir eleştiri yapmanızı isteriz sadece harita üzerinden konuyu lütfen baltalamayınız. Konudaki görsellerde güncel olmayan fotoğraflar vardır, güncellenecektir. Web sitesinde olan %50 indirim etkinliği vardır. Mimar ve rehber alımları discord sunucumuzdadır. Güncellemeler aktif olarak konuya mesaj olarak atılmaktadır daha hızlı güncellemeler, alım, etkinlikler, destek almak, sohbet etmek için aşağıda olan ip adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Sunucudaki oyun modları Emek SkyBlock, Factions ve Ultra OP SkyBlock'dur.

Kopyalanabilir IP adresi:
play.beanusnw.com
oyna.beanusnw.com
mc.beanusnw.com

minecraft faction server
minecraft faction sunucusu
minecraft faction
faction sunucusu
faction server

Son düzenleme:
çok güzel swymiş sanırım

Konu tasarımınızı aşırı beğendim sunucu zaten çok güzel faction orman açılışınıza katılmak isterdim ama katılamadım. :C

Sunucudaki otosat sistemini çok beğendim.

Sunucuyu sevdim güzel görünüyor

Sunucu etkinliklerini her sunucuda görebiliyoruz. Bence bu konuda kendinizi biraz daha özgünleştirmelisiniz. Başarılar dilerim :P

Sistemler kısmındaki "ekonomi sistemi & etkinlikler" çok merak ettim gerçekten. En yakın zamanda klasik bir sunucuda oynamak istersem giriş sağlayacağım.

Tasarımsal olarak başarılı bir sunucu olmuş, haritalar da güzel gözüküyor fakat umarım sistemler tasarımdaki kadar değildir...

Tasarımsal olarak başarılı bir sunucu olmuş, haritalar da güzel gözüküyor fakat umarım sistemler tasarımdaki kadar değildir...
Sistemler daha çok geliştirilecektir ve eski tasarım olduğu için her sistem yok.

Sistemler kısmındaki "ekonomi sistemi & etkinlikler" çok merak ettim gerçekten. En yakın zamanda klasik bir sunucuda oynamak istersem giriş sağlayacağım.
Yorumunuz kadar iddialı güzel sistemleriniz var ise önerinizi bekliyorum. En iyi factions sunucusu gibi olmayan bir iddiamızı güzel yorumun ile kötülediğin için teşekkür ederiz xd

benusnw güzel olwmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl