Skript Paylaşımı bÇiftçi - Askyblock (Sadece kaktüsleri toplar) v0.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel ve kullanışlı bir proje olmuş ellerinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.
Hatta çok daha eskisi olarak epichoppers
çok güzel açıklamışsın kanka aşık oldum farmer eklentisi zaten türklerin bulduğu bir eklenti hiç olmadı yabancılardaki collector chestin npcye dökülmüş ve geliştirilmiş hali
Yorumlarınız için teşekür ederim..

Piyasada ücretsiz yapılan paylaşılan güzel skriptlerden biri, umarım böyle devam edersin ve bu sektöre katkıda bulunursun, başarılar dilerim.

Piyasada ücretsiz yapılan paylaşılan güzel skriptlerden biri, umarım böyle devam edersin ve bu sektöre katkıda bulunursun, başarılar dilerim.
Değerli yorumun için teşekür ederim, çok yakın zamanda gelişmiş ve bütün her şeyi toplayan + npc desteği ile paylaşıcagım :)

ben bir eklenti ismi vermedim benim eklentim dedim. Benim 11 tane eklentim var ^^
Bildiğinin aksine çiftçi eklentisini bulan kişi benim. Çünkü satışı yapılan ilk çiftçi eklentisi tarafımca yazılmıştır. Marka hakları bana aittir.

Düzenleme: Yaptığı sisteme bir yorumda bulunmadım. Çünkü kendi kodlarını kullanarak bir sistem yazdığı için buna bir şey deme hakkım dediğin gibi yok. Sadece renklendirmeleri benzemeseydi iyi olurdu dedim. Bundan kastım da ortadaki üçgen işaretinin bile aynı olmasıydı.
Anlamadım şimdi, &6Çiftçi &8> kullanması senden mi alıntı? yakıştıramadım sana.

Ücretsiz verilmesi güzel lakin sanki biraz basit kalmış. Harici başarılı olmuş başarılar.

Gayet iyi bir skript, ileride plugin olursa harika olur.

çok güzel bir skript olmuş elinize sağlık, fabledskyblock plugini için uyumlu bir sürüm yapabilirmisiniz?

Başarıl bir skript olmuş gayet kullanışlı iyi formlar dilerim teşekkür ederim.

Başarıl bir skript olmuş gayet kullanışlı iyi formlar dilerim teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl