Skript Paylaşımı bÇiftçi - Askyblock (Sadece kaktüsleri toplar) v0.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi böyle bi hizmeti bedava sunmanız bütçe sıkıntısı olan arkadaşlara baya bi iyiliği dokundu bu arada skripte karpuz eklermisiniz yada biz nasıl ekleyebiliriz :)
birde sadece claimli alanlara koyulabilsin yumurtada eklenirse güzel olur saygılar :)

birde sadece claimli alanlara koyulabilsin yumurtada eklenirse güzel olur saygılar :)
Başlıkta belirttiği gibi bu sadece ASkyBlock için yapılmış ama survival içinde yapar sanırım.

Çok iyi böyle bi hizmeti bedava sunmanız bütçe sıkıntısı olan arkadaşlara baya bi iyiliği dokundu bu arada skripte karpuz eklermisiniz yada biz nasıl ekleyebiliriz :)
Karpuzu ekliyor Mete (Diğerlerinide ekliyor). Ancak v2 olarak paylaşır veya paylaşmaz orasını bilmiyorum. Kaktüsü inceleyerek sende yapabilirsin aslında.

Merhabalar öncelikle ben Mert, 22 yaşındayım.
Bugüne dek forumlarda adımı duymadıysan, sebebi benim istemiyor olmamdır.
Duyulmamasını da isterdim ancak görüyorum ki çala çırpa yaptığı eklentileri dolar yükseldi diye 2-3 katına satan, Java bilmemesine rağmen bildiğini sanıp böbürlenen (bukkit javanın kendisi değildir) ve saçma bir şekilde bu oyunu sahiplenen kişiler çoğalmış..

Ben sizin sahiplendiğiniz oyunu 1.3.x sürümünden bu yana oynuyorum. Sizin oyunu yaparken düşünemeyeceğiniz kadar çok şey yapmışımdır bu oyunda..

"Bildiğinin aksine çiftçi eklentisini bulan kişi benim. Çünkü satışı yapılan ilk çiftçi eklentisi tarafımca yazılmıştır. Marka hakları bana aittir."
Bu söz üzerinden devam edelim, "marka hakkı" nedir?
Bulduğunuz şey nedir? Zaten oyunu siz yapmamış mıydınız neden üstüne eklenti yazdınız ki?

Yahu karşılaştırdığın şey hex color mu ? Ne hakla benimkiyle aynı renk diyorsun?????
Düşündüğünüzün aksine farmer eklentisini siz bulmadınız, Türkiyede ilk sonoyuncuda gördünüz ve gidip kendinize bir tane yaparak para kazanmak istediniz?
He işin aslı ben sizden de önce yazmışımdır. Ancak para kazanma gibi derdim yok bu sebeple paylaşmadım. Çalışıyorum ve maaşım yeterli, hem de bence ek gelir için doğru yol bu değil (İşimi merak edenler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pattern bölümü)

Marka hakkı tabirini araştırmadan tekrar kullanmamanı öneririm, hem düşündüğün şekilde işlemiyor hem de sana göre değil.

Toparlayacak olursak, saygıdeğer "GEİK", orada kullanılan en ufak renk en ufak işaret seni ilgilendirmez. Oyun sana ait değil.
Yerini bil ne olduğunu, kim olduğunu bil!

Sorunu olan varsa discorda beklerim SlashRemix#0001 konuşup anlaşalım.
Başlıkta belirttiği gibi bu sadece ASkyBlock için yapılmış ama survival içinde yapar sanırım.
Karpuzu ekliyor Mete (Diğerlerinide ekliyor). Ancak v2 olarak paylaşır veya paylaşmaz orasını bilmiyorum. Kaktüsü inceleyerek sende yapabilirsin aslında.
Skripte 1.8 spawner ve farmlarını eklerseniz kesinlikle kullanmayı düşünüyorum bazı paketlerimde.
Değerli yorumlarınız için çok teşekür ederim.. :<3:

v0.2 güncelleme için 5-6 adet daha farm ekledım ancak karpuzda bir kodlama hatası yaptıgım için onu çözmeye çalışıyorum survival içinse bunun hakkında pek bir bilgim yok ama ilereyen vakitlerde tabi ki düşüneceğim değerli yorumun için teşekür ederim :)

Gördüğüm kadarıyla güzel bir skript hatta çiftçinin skript ile yapılabileceğini hiç düşünmemiştim.
Daha fazla plugin desteği ve daha fazla Tarım ürünü ile daha da geliştirebilirsin.
Evet daha fazla tarım ürününü kullanacak kişi yapabilir lakin sen yaptığında daha çok iyi tepki alıyorsun bu forumda.
(Maalesef hazırcı birsürü kişi var.)

Başarılar dilerim...
Nice daha iyi skriptlerle görmek isterim sizleri!​

Gördüğüm kadarıyla güzel bir skript hatta çiftçinin skript ile yapılabileceğini hiç düşünmemiştim.
Daha fazla plugin desteği ve daha fazla Tarım ürünü ile daha da geliştirebilirsin.
Evet daha fazla tarım ürününü kullanacak kişi yapabilir lakin sen yaptığında daha çok iyi tepki alıyorsun bu forumda.
(Maalesef hazırcı birsürü kişi var.)

Başarılar dilerim...
Nice daha iyi skriptlerle görmek isterim sizleri!​
Değerli yorumun için teşekür ederim :)

'»' bu işaret bana aittir marka hakkı, kul hakkı, süt hakkı, yetim hakkı, katkı payı, etiket bedeli, alın teri, insan hakkı, katma değer vergisi dahil tüm her şeyi benimdir kullanmayın!

Son düzenleme:
Güzel bir skripte benziyor, Başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel bir skript ellerinize sağlık.

Merhabalar öncelikle ben Mert, 22 yaşındayım.
Bugüne dek forumlarda adımı duymadıysan, sebebi benim istemiyor olmamdır.
Duyulmamasını da isterdim ancak görüyorum ki çala çırpa yaptığı eklentileri dolar yükseldi diye 2-3 katına satan, Java bilmemesine rağmen bildiğini sanıp böbürlenen (bukkit javanın kendisi değildir) ve saçma bir şekilde bu oyunu sahiplenen kişiler çoğalmış..

Ben sizin sahiplendiğiniz oyunu 1.3.x sürümünden bu yana oynuyorum. Sizin oyunu yaparken düşünemeyeceğiniz kadar çok şey yapmışımdır bu oyunda..

"Bildiğinin aksine çiftçi eklentisini bulan kişi benim. Çünkü satışı yapılan ilk çiftçi eklentisi tarafımca yazılmıştır. Marka hakları bana aittir."
Bu söz üzerinden devam edelim, "marka hakkı" nedir?
Bulduğunuz şey nedir? Zaten oyunu siz yapmamış mıydınız neden üstüne eklenti yazdınız ki?

Yahu karşılaştırdığın şey hex color mu ? Ne hakla benimkiyle aynı renk diyorsun?????
Düşündüğünüzün aksine farmer eklentisini siz bulmadınız, Türkiyede ilk sonoyuncuda gördünüz ve gidip kendinize bir tane yaparak para kazanmak istediniz?
He işin aslı ben sizden de önce yazmışımdır. Ancak para kazanma gibi derdim yok bu sebeple paylaşmadım. Çalışıyorum ve maaşım yeterli, hem de bence ek gelir için doğru yol bu değil (İşimi merak edenler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pattern bölümü)

Marka hakkı tabirini araştırmadan tekrar kullanmamanı öneririm, hem düşündüğün şekilde işlemiyor hem de sana göre değil.

Toparlayacak olursak, saygıdeğer "GEİK", orada kullanılan en ufak renk en ufak işaret seni ilgilendirmez. Oyun sana ait değil.
Yerini bil ne olduğunu, kim olduğunu bil!

Sorunu olan varsa discorda beklerim SlashRemix#0001 konuşup anlaşalım.
çok güzel açıklamışsın kanka aşık oldum farmer eklentisi zaten türklerin bulduğu bir eklenti hiç olmadı yabancılardaki collector chestin npcye dökülmüş ve geliştirilmiş hali

Hatta çok daha eskisi olarak epichoppers

Güzel ve kullanışlı bir proje olmuş ellerinize sağlık. Başarılarınızın devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl