Bazı onaylı satıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jcicosn

Hayata küskün bir öğrenci
Elmaslar
103
Minecraft
Jcicosn

Discord:

Elon Musk#3678

Şimdi bilirsiniz herkes discord üzerinden satış yapıyorlar.Herkesde ne hikmetse milyonlar kazanıyorlar.Peki işin vergi durumu yok gibi birşey.Birde işlerine gelmedi mi şu tipler türüyor piyasadan silerim ekibini mahvederim falan filan neden herkes mafya kesiliyor onu bitiririm birini silerim diyorlar işleri garip gerçekten peki siz şimdi bu işte 100 tl kazanıyorum diyen bilmem kaç bin lira kazanıyorum diyenler var vergi vermiyorsun işin şikayet durumu nedir hadi bunu tartışalım birazda her konuşmaya açığız iş yapanlarda yapmayanlarda

Ben discord üzerinden satış yapıyorum.

Discordda satış yapıyorum ama onaylı satıcım var diye yoksa TOS kurallarına aykırı.

Haklısın. Ben de discord üzerinden satış yapıyorum. Onaylı satıcı da çok gördüm buralarda ama emek vermeden bir şeyler satmaya çalışan bazı onaylı satıcı arkadaşlarımız var. Ki bununla da kalmayıp hesap sorması ve küfür etmesi de eksik olmayanı var bu nedenle onaylı satıcılara bile nasıl güvenilir onu bile çözmüş değilim.

Nasıl ki Letgo'da vb. yerlerde ürün satarken vergi vermiyorsan burada da vermiyorsun. Çünkü kimsenin resmi şirket başvurusu yapıp bir şirket kurduğunu zannetmiyorum.

Nasıl ki Letgo'da vb. yerlerde ürün satarken vergi vermiyorsan burada da vermiyorsun. Çünkü kimsenin resmi şirket başvurusu yapıp bir şirket kurduğunu zannetmiyorum.
Discord TOS Kurallarına Göre Satış Yapmak Yasak.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Orada satarken 100-200 liralık zaten daha önceden vergini verdiğin ürünü satıyorsun burada sıfırdan yapma sorunsalı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl