Riqude#1881
Konsol.Artz#5992
admiraldus#6660
Ne güzel işte rekabeti arttırıyor ? Sen yapamıyor musun yoksa jksfjkssadfkjsadkjFazla iddialı gereksiz başlıklar atmayı durdurun.
admiraldus#6660
Bu anlamsız kışkırtma girişiminizin sebebi nedir?Ne güzel işte rekabeti arttırıyor ? Sen yapamıyor musun yoksa jksfjkssadfkjsadkj
Her şey algıdan ibaret. Ben şaka yapıyordum. Atılan randomdan belliydi de sen bilirsin.Bu anlamsız kışkırtma girişiminizin sebebi nedir?
admiraldus#6660
Mesajlarınızın ve attığınız randomların başka şekilde de anlaşılabileceğini öğrendiğinize göre artık söylediklerinize daha fazla dikkat edeceğinizi umuyorum.Her şey algıdan ibaret. Ben şaka yapıyordum. Atılan randomdan belliydi de sen bilirsin.
Atılan randomdan değişik anlamları herkes çıkartabilir, başka biri randomu görüp niye küfür ediyorsun dediği zaman ben onun küfür olarak algılamaması için random mu atmayı durduracağım ? Boş. Her şey algıdan ibaret, beni nasıl tanıdığına ve gördüğüne bağlı. Belli ki rahatsız eden bir tipim seni, kışkırttığımı düşünmüşsün.Mesajlarınızın ve attığınız randomların başka şekilde de anlaşılabileceğini öğrendiğinize göre artık söylediklerinize daha fazla dikkat edeceğinizi umuyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!