Bayılacağınız bir sunucu konusu.

Argues

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
Argues

Discord:

Hasan#9999

diamond.png

Güzel ama sistemler ve yetkililer bölümleri aynı olmuş. Onları değiştirsen iyi edersin.

Benim hoşuma maalesef gitmedi.Aşağıdaki Ss de bulunduğu gibi rastgele yapılmış olan işaretler aşırı fazla ve uyumsuz olmuş.Gelişmen dilerği ile.

Ekran Alıntısı.JPG

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    29,2 KB · Görüntüleme: 283
ben cok begendım buna mapler bolumunu eklıyebılırmısın dc eklıyebılırsın KonsolCraftTR#5992

başarıların devamını dilerim

Bayılacağınız yazıyor fakat şekille vs. kafadan rastgele konulmuş gibi. Aşırı göz alıyor ve yoruyor.

Şekiller çok karışık, düzensiz. Kötü gözüküyor. Genel olarak çok pembe göz yormuş. Beyazda kullansan belki bir tık iyileşebilirdi. Yazılar fazla büyük...

Babays.

Fazla iddialı gereksiz başlıklar atmayı durdurun.

Her şey algıdan ibaret. Ben şaka yapıyordum. Atılan randomdan belliydi de sen bilirsin.
Mesajlarınızın ve attığınız randomların başka şekilde de anlaşılabileceğini öğrendiğinize göre artık söylediklerinize daha fazla dikkat edeceğinizi umuyorum.

Mesajlarınızın ve attığınız randomların başka şekilde de anlaşılabileceğini öğrendiğinize göre artık söylediklerinize daha fazla dikkat edeceğinizi umuyorum.
Atılan randomdan değişik anlamları herkes çıkartabilir, başka biri randomu görüp niye küfür ediyorsun dediği zaman ben onun küfür olarak algılamaması için random mu atmayı durduracağım ? Boş. Her şey algıdan ibaret, beni nasıl tanıdığına ve gördüğüne bağlı. Belli ki rahatsız eden bir tipim seni, kışkırttığımı düşünmüşsün.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl