- Elmaslar
- 205
- Minecraft
- Mashe1337
Discord:
mashe1337
mashe1337
mashe1337
Doğru, haklısın.Yabancı sunucu direk. Türkiyede bulacağını sanmıyorum $ vermedikçe. Türklerden almayın gidip yabancı kişilere para yatırın. Bizimkilerde çalıntı plugine bakıyorsun ya eski yada çalışmıyor. Scamlanmeyin yani :)
Yani evet Bence iyi bi miktar para biriktirin sonra şansınızı deneyin. Yada direk yabancı sunucularda oynayın. Biz hak etmiyoruz böyle eylenceli oyun modlarını malesef. Yada gidip kendiniz oluşturun bu modu. Sonrada büyük sunucuyla konuşup bunu oyun modu olarak eklemek istediğinizi vb söyleyin. Belki plugineer falan olarak alınırsınız ne bileyim. Saçmalıyorum biraz ama mantıken orjinal bir oyun modu bulmuş insanlar alınmazmı? Gerçek hayatta mantıklı ve baya sağlam bir proje oluşturduğunuzda yabancı ülkelerden herkes seni çağırıyor.Doğru, haklısın.
mashe1337
Evet çok doğru söylüyorsun. Teşekkürler.Yani evet Bence iyi bi miktar para biriktirin sonra şansınızı deneyin. Yada direk yabancı sunucularda oynayın. Biz hak etmiyoruz böyle eylenceli oyun modlarını malesef. Yada gidip kendiniz oluşturun bu modu. Sonrada büyük sunucuyla konuşup bunu oyun modu olarak eklemek istediğinizi vb söyleyin. Belki plugineer falan olarak alınırsınız ne bileyim. Saçmalıyorum biraz ama mantıken orjinal bir oyun modu bulmuş insanlar alınmazmı? Gerçek hayatta mantıklı ve baya sağlam bir proje oluşturduğunuzda yabancı ülkelerden herkes seni çağırıyor.
Birşey deyil her zaman. Başarılar!Evet çok doğru söylüyorsun. Teşekkürler.

benjamin17
Merhaba arkadaşlar,
YusufTE'nin videosunda gördüğüm gibi bir sunucu yapmak istiyorum. Burada kullanılan hangi eklenti?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!