iAliOsman_TR
Örümcek Hoşt!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Batıkan Genç ACAT adlı youtuber'ın kapak tasarımlarıdır.
Teşekkürler. :))
EmirhanSHN#9040
Sana şöyle diyim, Türkiyede bu tarz yapan çok fazla kişi yok topu topu toplasan 20 kişi falan vardır yoktur. Yani benzer yapan gördüğüm Tolgu var ama şuanlık yaymak gibi bir amacım yok, YouTuberlar ile çalışmaya devam edeceğim. Tek bu kanala çalışmadığımdan zor oluyor yetişmek. Çalıştığım başka Youtuberlara örnek olarak Emad Naghi'nin kapak tasarımlarını yine ben yapıyorum onun içinde yakında bir konu açacağım. Yaymayı pek düşünmüyorum.
Eline emeğine sağlık, gerçekten çok güzel olmuş. Daha önceden tasarımla uğraştığını bilmiyordum, bu işi foruma yaymayı düşünüyor musun?
Eskiden sadece konu tasarımı yapıyordum, şuanda Youtuberlarla çalışıyorum, teşekkürler.Emeğine sağlık Ali bu işi gerçekten öğrenip çok güzel işler yapmaya başlamışsın. Eskiden her ne kadar tasarımlarını sevmesem de artık şuan bayılıyorum!
EmirhanSHN#9040
Müq, tasarımların var iyi satışlar :*Sana şöyle diyim, Türkiyede bu tarz yapan çok fazla kişi yok topu topu toplasan 20 kişi falan vardır yoktur. Yani benzer yapan gördüğüm Tolgu var ama şuanlık yaymak gibi bir amacım yok, YouTuberlar ile çalışmaya devam edeceğim. Tek bu kanala çalışmadığımdan zor oluyor yetişmek. Çalıştığım başka Youtuberlara örnek olarak Emad Naghi'nin kapak tasarımlarını yine ben yapıyorum onun içinde yakında bir konu açacağım. Yaymayı pek düşünmüyorum.
Eskiden sadece konu tasarımı yapıyordum, şuanda Youtuberlarla çalışıyorum, teşekkürler.
Bir seri olduğundan video içeriği bu o yüzden video ismine bakarsanız kanaldan gidip anlayabilirsiniz.ilk fotoğrafla yazıyla tema alakasız duruyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!