Batihostmu Rabisumu

Öğretecez diye birden bitmeyinde bu arada konuya adam sormuş ben kendi fikirimi sundum sende kendi fikrini sunacaksın batihostu kötülemeye hakkın yok

@Qips - @Ercan Erdem
Ben "Batihost" içeren kelime bile etmedim. tamam ben kendi fikrimi sundum fakat dediğin şeyler rabisuda yokmuş sadece batihostta varmış gibi demen rahatsız etti açıkçası

Ulan ben batihost ta olan özellikleri saydım rahatsız oluyorsan defolup gidersin madem ovuyorsun o kadar sende sayacaksın konuyu saptırmıyacaksın uzatma artık ağır konuşucam değilse laftan anlamayan veledsin desem yeridir.

Ulan ben batihost ta olan özellikleri saydım rahatsız oluyorsan defolup gidersin madem ovuyorsun o kadar sende sayacaksın konuyu saptırmıyacaksın uzatma artık ağır konuşucam değilse laftan anlamayan veledsin desem yeridir.
Zaten bende özelliklerini söyledim. he küfür ediceksende edebilirsin senin "seviyen" he susturulur veya banlanırsan beni ilgilendirmez

Sen beni hiç tanıyamamışın sabah görüşürüz Bizimkilerden birisi aktif olsun.

Bende rabisusu kullanıyorum gayet memnunum dostum sunucum aktif olalı 4 gün oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım sadece arayüzü biraz eksik rabisunun gördüğüm kadarıyla ama onun da zamanla yerine oturacağını düşünüyorum.

Batihost'daha kullanışlı olabilir.Eğer düşük ram verip yüksek kaliteli pluginlerle oynarsan lagg sorununu yaşayabilirsin.Biraz orta ram ver ve daha hafif pluginler kullan.

Batihost kaç senedir bilindik bir marka rabisu bu sene çıktı piyasaya barındırdığı en fazla sunucu anlık 100 kişi var ama batihost gameturk unio legend craftrise gibi sunucuları barındırıyor bence bu cevao yeterli olacaktır.
Hocam büyük sunucuların vs. barınması hiçbir şey değiştirmeyecektir , anlık 100 kişimi :) firmamız yeni olduğu içindir ve gelişen sunucularımız var bir bakmışsın yakında büyük sunucular bizde olmuş bilemezsiniz iyi forumlar dileriz ...
Ticketlerimiz maximum 5 dk içinde cevaplanır ...

Hocam büyük sunucuların vs. barınması hiçbir şey değiştirmeyecektir , anlık 100 kişimi :) firmamız yeni olduğu içindir ve gelişen sunucularımız var bir bakmışsın yakında büyük sunucular bizde olmuş bilemezsiniz iyi forumlar dileriz ...
Ticketlerimiz maximum 5 dk içinde cevaplanır ...

o zamana dek batihost zirvede olacaktır nasip kısmet yarına çıkacağımızı kimse bilemez.

Kimseye zorla bizden alın diyemeyiz hocam , biz başta tüm müşterilerimize 7/24 garantisini vermişiz ve müşterilerimizde gayet memnun iyi forumlar ...

Bilgin olsun batihostta dediğin ney varsa hepsi rabisudada var. 7x24 destek demişsin. ts adresinde BEN en az 8 saat açık kalıyorum. ping atarlar demişsin çok kişi geldi geçti hepsi saldırıcaktı nerede saldırı ? otomatik ödeme demişsin şuanlık olmasada en fazla 1 ay içerisinde rabisunun minecraft sunucularına site verilecek botlara ve diğer tür saldırılara karşı koruma demişsin. gamepanelinde bot koruması, ddos koruması mevcut. üstelik hiçte lag yok fiyatlarda oldukça iyi ilk önce test etmeni isterim.[/QUOTE]

1.Sayfada arkadaş benim yorumum üstüne yorum yapmış yani bize gelin onlarda ne varsa bizdede var demiş kendi fikrini beyan etmek yerine benim konuyu saptırmış.

Kalite dediğin zaman aklına batihost gelir!!!!

Son düzenleme:
Bilgin olsun batihostta dediğin ney varsa hepsi rabisudada var. 7x24 destek demişsin. ts adresinde BEN en az 8 saat açık kalıyorum. ping atarlar demişsin çok kişi geldi geçti hepsi saldırıcaktı nerede saldırı ? otomatik ödeme demişsin şuanlık olmasada en fazla 1 ay içerisinde rabisunun minecraft sunucularına site verilecek botlara ve diğer tür saldırılara karşı koruma demişsin. gamepanelinde bot koruması, ddos koruması mevcut. üstelik hiçte lag yok fiyatlarda oldukça iyi ilk önce test etmeni isterim.

1.Sayfada arkadaş benim yorumum üstüne yorum yapmış yani bize gelin onlarda ne varsa bizdede var demiş kendi fikrini beyan etmek yerine benim konuyu saptırmış.[/QUOTE]
Hocam arkadaş sadece bizi desteklemiş birşey diyemeyiz , konuyu açan arkadaş seçimini yapmışken uzatmaya gerek yok .

Tamam Gençler Fazla Tartışma Yapmanızı İstemem, Fakat Konuyu Baltalamayın Gerekli Özellikleri Verin Gerisi Şahısın Seçeneğidir...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl