Çözüldü Batihost'dan hub server açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warsz__

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
warsz__
Batihost'dan hub server açmaya çalışıyorum. Arkadaşım server almış ben de onu düzenliyeceğim. Batihostla alakalı hiç bilgim yok.

Oyunlar: Skyblock, Survival, Pvp ve Tekblock

Bi de hazır sormuşken nasıl görev ile rütbe atlama yapabilirim?

Merhaba,

Anladığım kadarıyla piyasada yenisiniz. Batihost bir hosting firmasıdır ve konuyla alakası yoktur, ek olarak yeni olduğunuz için tek bir oyun ile başlamanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü başa çıkmak kolay olmayacaktır.

Dediğiniz oyunları açmak için Batihost'un Dedicated kısmından makine kiralamalısınız, ben de kullandığımdan performansını az çok biliyorum. Sunucu geliştirmeye yeni olduğunuzdan aylık 5 bin lira civarı bir para harcayacağınızı veya kiraladığınızı sanmıyorum, Skyblocktan başlayabilirsiniz, kazançlı olacaktır.

batihostun uzaktan masaüstüyle server açcam peki skyblockda vip eklicem mesela bir site kurmam gerek,yor ve otomatik olarak sunucunun masrafını karşılasın istiyorum

bir de görsel bir şeyler işime yarar

acaba cevap verebilcek var mı
bir de bu yukarıda dediklerim için kaç gb makine gerekir

ek olarak eğer para kazanılırsa bana gelmesin sunucunun rami artsın istiyorum o nasıl yapılıyor

discord adresim : xtaf ulaşırsanız yardımıcı olabilirim.

Makinenin düzgün seçilebilmesi için sunucunun özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır. 1.8.x bir sunucu için tek bir oyun olması şartıyla Xeon işlemciye sahip 4GB bir makine başlangıç için yeterlidir. Oyun/Oyuncu sayısı arttıkça daha fazla belleğe ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek sürümde bir sunucu kurmak istiyorsanız Intel/Ryzen işlemcili makineler seçmelisiniz, lâkin fiyatları Xeon'a göre biraz tuzludur. Web site için, genellikle hosting firmaları hediye olarak size bir site ayarlar, kullanabilirsiniz. Bazı sitelerde firmanın sağladığı ödeme API'si bulunuyor, tercih ettiğiniz firmaya sorabilirsiniz.

Discordu söyleyemeyeceğim bir sebepten kullanamıyorum burdan yardımcı olur musunuz?

Bir de eğer şu an sunucuyu kendi bilgisayarımda açmaya başlarsam sonra batihosta aktarabilirim değil mi?

Bir de eğer şu an sunucuyu kendi bilgisayarımda açmaya başlarsam sonra batihosta aktarabilirim değil mi?
Evet, eklenti paketini kopyalayıp Batihost makinanıza aktarabilirsiniz.

Peki bu kendi pcmde açma işleminin adı nedir. Biraz araştıema yapmak istiyorum da.

Peki bu kendi pcmde açma işleminin adı nedir. Biraz araştıema yapmak istiyorum da.
Localhost (yerel ana bilgisayar). Sunucuya sadece aynı ağa bağlı cihazlardan bağlanabilirsiniz. Genellikle eklenti denemek, eklenti paketi yapmak amacıyla kullanılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl