Batihost rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OguzhaNPW

Duanla mı doğdum ki bedduanla öleyim zalim!
Elmaslar
12
Merhabalar,

Konu başlığındada belirttiğim üzere naparsanız yapın batihosttan almayın. Bakın açık açık söyliyim dolandırıcı değiller fakat arkadaşımın bana vermiş olduğu hesabında 45 tl olup ve gidip seedbox #1 aldım ve akşama kadar bekledim, şunu gördüm "HESABINIZ IPTAL EDILMISTIR"
Nedeni: İsminiz. O seedbox'ı almadan önce isim değişikliği talebi iletmiş olmasına rağmen destek okunmamış olup üzerine birde PARAMI GERI VERMEMIS OLUP HESABIMI IPTAL ETMISTIR.

- Gerekli açıklamanın [email protected] email adresine veya skype oguzhannn4501at üzerinden yapılmadığı takdirde ilgili - problem çözülmedigi takdirde gerekli işlemler yaplacaktır.

@batihost.com
OGUZHANPW
..

batihost.com üyesinin en son etkinliği:

1y 6w ago

Kendilerine destekten ulaşmalısınız bence veya mail adreslerinden. Çünkü foruma girmeyeli uzun bir zaman olmuş.

Sorun ilgili makamın bize ulaşmasıyla gerekli para iadesi çözülmüştür.

Batihostun sunucularına yaptığı siteye benzeyen bir site yapması gerek site çok karışık.

Batihostun sunucularına yaptığı siteye benzeyen bir site yapması gerek site çok karışık.
Siteyi batihost yapmadı batihost sadece satın aldı ve geliştiriyor beğenmediğin yerler neresi ?

Sorun ilgili makamın bize ulaşmasıyla gerekli para iadesi çözülmüştür.
Uzatmayalım.

Konu kilitlensin o zaman.

site karşık felan değil bu ülkenin insanlarinin birçoğu sanalda en ufak şeyi bile beceremiyor. Sunucumun sitesinde koskoca rehber başvurusu yapmayı anlattım ordaki linki bana yollayan manyaklar var.[DOUBLEPOST=1481653946,1481653727][/DOUBLEPOST]
site karşık felan değil bu ülkenin insanlarinin birçoğu sanalda en ufak şeyi bile beceremiyor. Sunucumun sitesinde koskoca rehber başvurusu yapmayı anlattım ordaki linki bana yollayan manyaklar var.

batıhostta yetkiliyseniz eger batıhostun sitesini kullanıyorum sunucu daha bitmediğinden dolayı pcde açıyorum batıhosttan makıneyi kiralaycınca bu sorunlar olacakmI*?
Lütfen konu dışında başka mesaj sormayınız! Konu açınız!

batıhostta yetkiliyseniz eger batıhostun sitesini kullanıyorum sunucu daha bitmediğinden dolayı pcde açıyorum batıhosttan makıneyi kiralaycınca bu sorunlar olacakmI*?
Sorunu tam anlayamadım ticket atarsan yardımcı olabilirim.

Lütfen konu dışında başka mesaj sormayınız! Başka Konu açınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl