Batihost mu, Rabisu mu?

Rabisu mu Batihost mu?

• Batihost

• Rabisu

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Rabisu neden mi ?

- 4Gb ram'li uzak masaüstü sunucu 40 lira sonraki aylar 33,90 lira.(Diğer özelliklerini sitesinden bakabilirsin)
- Birde batıhost firmasında çok sunucu var. Altyapı hepinize birden zor yeter.Rabisu'da alan var ama Batıhost kadar değil.
Çok Sunucusu Olsun Bişey Olmaz :/ Hepsine Hizmet Veriyor Nede Olsa, Sunucular Resetlenip Verildiği İçin Sıkıntı Çıkmaz!

Çok Sunucusu Olsun Bişey Olmaz :/ Hepsine Hizmet Veriyor Nede Olsa, Sunucular Resetlenip Verildiği İçin Sıkıntı Çıkmaz!
Aktif kullanıcısı çok batıhost'un.[DOUBLEPOST=1512492811,1512492717][/DOUBLEPOST]
Cocacola'nın BiM'de ki "Le'cola"'dan pahalı olması gibi mi?
Hayır,CocaCola daha kaliteli. Demek istediğim bir ayakkabı düşün herşeyi aynı fakat birini nike satıyor.Birini bilinmeyen marka ama kaliteli.Nike marka olduğu için daha pahalı satacaktır.

Eğer Çok Fazla Bir Bütçeniz Yoksa Rabisu

Ama Kalite ve Ödeme Yönteminden Batihost:

Batihost + Yanları

BatihostID Ve token ile ödeme alabiliyorsun

- Yanları
Fiyatları Çok Pahalı
Destek Sistemi Çok zayıf 1 destek açıyorsun ertesi gün cevap geliyor

Bazende Hiç gelmiyor

Rabisu alıp batihost a geçebilirsiniz

Kafam karıştı, Rabisu ucuz, Batihost'ta site ve vds veriyor. Ne yapmalıyım?
"BatihostID Ve token ile ödeme alabiliyorsun" ne demek istediniz hocam fazla anlamadım.[DOUBLEPOST=1512493680,1512493297][/DOUBLEPOST]Kafam karıştı, Rabisu ucuz, Batihost'ta site ve vds veriyor. Ne yapmalıyım?
Aktif kullanıcısı çok batıhost'un.[DOUBLEPOST=1512492811,1512492717][/DOUBLEPOST]
Hayır,CocaCola daha kaliteli. Demek istediğim bir ayakkabı düşün herşeyi aynı fakat birini nike satıyor.Birini bilinmeyen marka ama kaliteli.Nike marka olduğu için daha pahalı satacaktır.
Hocam sizde sağolun
EmektaR_03 hocam peki ilerde Rabisu'da gelişirse Batihost gibi bi olmaz mı? (Aktif kullanıcısı çok batıhost'un. mesajınıza cevaben)

Son düzenleme:
Ona bakarsak hiçbir yerden sunucu almayalım.[DOUBLEPOST=1512494342,1512494308][/DOUBLEPOST]
Eğer Çok Fazla Bir Bütçeniz Yoksa Rabisu

Ama Kalite ve Ödeme Yönteminden Batihost:

Batihost + Yanları

BatihostID Ve token ile ödeme alabiliyorsun

- Yanları
Fiyatları Çok Pahalı
Destek Sistemi Çok zayıf 1 destek açıyorsun ertesi gün cevap geliyor

Bazende Hiç gelmiyor

Rabisu alıp batihost a geçebilirsiniz
Biz ticket attık 10-15 dk içinde geldi cevap rabisu'da.

İkiside ayrı güzel[DOUBLEPOST=1512572996,1512496430][/DOUBLEPOST]Fakat Batihost ile sorduğum soruların (+1 gb sadece 1 ay için mi geçerli, bedava site belli bir süreliğine mi) cevabını hala alamadım. Ama nedense Rabisu hoşuma gitti.

İkiside ayrı güzel[DOUBLEPOST=1512572996,1512496430][/DOUBLEPOST]Fakat Batihost ile sorduğum soruların (+1 gb sadece 1 ay için mi geçerli, bedava site belli bir süreliğine mi) cevabını hala alamadım. Ama nedense Rabisu hoşuma gitti.
Her zaman için geçerli.

Ona bakarsak hiçbir yerden sunucu almayalım.[DOUBLEPOST=1512494342,1512494308][/DOUBLEPOST]
Biz ticket attık 10-15 dk içinde geldi cevap rabisu'da.
İşte destek yönünden rabisu şu anda batihost daki hostingime giremiyorum kendi sitesine de girmeiyorum ve bu sorun 2 gündür Devam Ediyor

Hocam baktımda Batihost'ta siteyi satın aldıktan sonra ilk ay ücretsizmiş sanırım. Site fiyawtlarıda neredeyse aynı. Rabisu Batihost'a göre ucuz olduğu için aklım baya Rabisu'ya doğru kaydı. Ayrıca Rabisu ile ilgili fazla bir sorun yaşayan görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl