Çözüldü Batihost bilen birisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemil37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemil37

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
112
Minecraft
Ceko37

Discord:

Ceko37#9713

Merhaba
Batihostta sunucu kurma ile ilgili bilgisi olan birisi varmi (ilk defa server açıcam)

Herkes yardım ederim der kimseye güvenme;
Ya onaylı satıcısı vs. olsun
Yada yetkililerden olsun
Eğer sunucunun ram miktarı fazlaysa çalabilirler direk hazıra konarlar ben insanları kötülemek için söylemiyorum herkes biliyor ki bu devirde herkes dolandırıcı. İyi forumlar.

Dostum öğlen de aynı konuyu açtın. VDS yani uzak masaüstü bilgisayarı bilgilerini kimseye verme. Hazıra hiç bir zaman alışma. Yapmaya çalış uğraş. Eğer yapamazsan gerçekten ki yapabileceğine canı gönülden inanıyorum. Buraya yaz yardım ederiz. Önce youtube da yüzlerce video var bunlar hakkında lütfen izle ve öğren , DENE!.

@MelihElkoca arkadaşımıza katılıyorum.Denemekten zarar gelmez, youtubede tonlarca video var bu konuyla alakalı.Yapamadığın bir şey olursa buraya sorabilirsin :)

Peki bana önereceğiniz forum veya video varmi ?

Dostum aldığın VDS ' de forum diye bir simge var zaten oraya tıklayarak bakabilirsin. Youtube ' a '' Batihost sunucu nasıl kurulur ''Diye yazdığın anda 100 lerce video çıkıyor.
Örneğin ;

Herkes yardım ederim der kimseye güvenme;
Ya onaylı satıcısı vs. olsun
Yada yetkililerden olsun
Eğer sunucunun ram miktarı fazlaysa çalabilirler direk hazıra konarlar ben insanları kötülemek için söylemiyorum herkes biliyor ki bu devirde herkes dolandırıcı. İyi forumlar.
Bir konu katılmıyorum oda şu konuda iyi niyetli yani yardım eden ve yardıma muhtac insanları gönülden yardım etmeyi seviyor ise o arı ama kötü niyetliler ile bir tutmayın dışardan kötü olabilir içerden iyi olabilir ama önemli olan kime güvenecegin karşıdaki kişiyi ilk önce güvenin kazanacak bir kişi ondan sonra iş yapacak ben kendimden örnek verecegim neredeyse uzun yıllar bu forumda failiyet gösterdim gösteriyorum kimseye ne kötülük yaptım ne yaptırdım iyi niyet ile işe başlarım her ne olur ise benim günlük yaşantımdan bi örnek vereyim gördüğüm hayvana suyu yemeği vermeyi ihmal etmem yani kısacası şöyle söyleyim iyiler ile kötüleri bir tutmayın ;)

Ne demişler babanda olsa güvenme ama güveneceğin kişi zaten senin aynı yolda faileyet gösterir sana ilgi gösterir şevkat gösterir.[DOUBLEPOST=1517869714,1517869612][/DOUBLEPOST]
Merhaba
Batihostta sunucu kurma ile ilgili bilgisi olan birisi varmi (ilk defa server açıcam)
Skype adresin var ise canım kardeşim bana ulaş ben sana her konuda destek sunmaya hazırım.
Thegamelife_hd ekle kardeşim yarin seninle Allah tan bi sorun cıkmaz ise yardımcı olama calışacagım

Batihostun uygulması var çok basit bir şekilde kurabilirsin, + sunucuyu aldığında hazır kurulu bir şekilde sana veriliyor?

Merhaba

Dostum öncelikle sana vds verilecek bu vds de plugin vb. spigot bukkit gibi yerlerden indir kimsenin gönderdigi dosyayı açma kimseye bilgilerini verme sana verilecek makinede çalışabilirsin fakat zamanını orda plugin vb düzenleyerek geçirme yani kendi masaüstünde çalış ek olarak hani 2 3 gb sunucu kurucaksan bungee kurmaya çalışma sunucu uptime 200 saati geçince batihost un kendi sitesinden kapatıp aç ki sunucu biraz rahatlasın

Dostum öncelikle sana vds verilecek bu vds de plugin vb. spigot bukkit gibi yerlerden indir kimsenin gönderdigi dosyayı açma kimseye bilgilerini verme sana verilecek makinede çalışabilirsin fakat zamanını orda plugin vb düzenleyerek geçirme yani kendi masaüstünde çalış ek olarak hani 2 3 gb sunucu kurucaksan bungee kurmaya çalışma sunucu uptime 200 saati geçince batihost un kendi sitesinden kapatıp aç ki sunucu biraz rahatlasın

Teşekkürler Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl