Başvuru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yamahax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 84

Yamahax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
40
Minecraft
Yamahax

Discord:

madraa21

Adınız:Kaan
Soyadınız:Madra
Yaşınız:18
Başka bir platformda görev alıyor musunuz, alıyorsanız neresi?: Almıyorum
Daha önce yazarlık veya editörlük tecrübeniz var mı? Var ise nerede?: Yok
Forum içerisinde başka hesabınız var mı?: Hayır herangi bir hesabım yok
Daha önce burada veya farklı bir platformda açmış olduğunuz konu bağlantısı (Alıntı konular kabul edilmez!): konu açmadım
Rehber, haber, tartışma ve teori konuları için hangi kaynakları tercih edersiniz?: Kaynaklarını orjinallerini bulup derlerim
Yazım hatası yaptığınızda ve bir üye bunun hakkında sizi bildirdiğinde nasıl bir tutum sergilersiniz?: Kendisine teşşekür ederim bilgilendirdiği için ve yazım hatamı düzenlerim
-
Üstünüze sahte kanıtlarla atılan bir iftira mevcut. Bu iftiranın altından çıkmak için nasıl bir dil kullanırsınız ve sakinliğinizi koruyabilir misiniz?: Suçun boyutuna göre değişiklik sağlar fakat sakinliğimi korur ve üst yetkililerin görüşlerini beklerim ve savunmamı kanıtım sunarım
Yetkililer arasında kızışan bir tartışma olduğunu fark ettiniz. İki tarafı sakinleştirmek adına nasıl bir yol izlersiniz?: Zor olur fakat kavganın neyden çıktığını sorarım iki tarafıda dinlerim ve gerisini üst yetkililere bırakırım
-
Kendi fikirleriniz veya projeleriniz (forum için) var mı?: Yok
Eklemek istedikleriniz var mı?: Yok

Discord üzerinden iletişime geçildi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl