"Bastard" - Blockbench modellemesi (Fikirleriniz?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsinPW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.099
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Geçtiğimiz saatlerde Bastard adlı silahın modellemesini bitirdik. Fikirlerinizi merak ediyoruz açıkçası :D

1.PNG

2.PNG

3.PNG

0c3pa5rr3pu11.png

Tabi yapmaya çalıştığımız silahtan ayrı olarak bir kaç dürbün ve ayrıntı ekledim. Oyun içerisinde bu silahın 3 türlüsü olacak. Baştan sona doğru modifikasyon seçenekleri artacak. Birinde dürbün varken diğerinde olmayacak, birinde susturucu varken diğerinde olmayacak.

**Bunları tek tek export ederek halledebildik :D

Sizce geliştirilebilecek yanları nelerdir?
Altyapı (iskelet) çalışması: Magnetor#2868
Üzerine geliştirme yapan: AsinPW#1096

Son düzenleme:
Geçtiğimiz saatlerde Bastard adlı silahın modellemesini bitirdik. Fikirlerinizi merak ediyoruz açıkçası :D

Ekli dosyayı görüntüle 102596
Ekli dosyayı görüntüle 102597
Ekli dosyayı görüntüle 102598

Tabi yapmaya çalıştığımız silahtan ayrı olarak bir kaç dürbün ve ayrıntı ekledim. Oyun içerisinde bu silahın 3 türlüsü olacak. Baştan sona doğru modifikasyon seçenekleri artacak. Birinde dürbün varken diğerinde olmayacak, birinde susturucu varken diğerinde olmayacak.

**Bunları tek tek export ederek halledebildik :D

Sizce geliştirilebilecek yanları nelerdir?
Çok güzel olmuş? bunu yapmak için hangi motor gerekiyor söylermisin?

Çok güzel olmuş? bunu yapmak için hangi motor gerekiyor söylermisin?
Öncelikle sağ ol,
Blockbench adında bir program gerekiyor.

Nasıl kullanılır dersen biraz detaylı bir program.
Everbloom Games adlı bir youtube kanalı blockbench tutorialları çekiyor. O tutoriallar çok yardımcı oldu bana :D

Genel olarak çok güzel. Yaptığınız yayında bir kısmını izlemiştim. Normal silahtan farkı sadece oval bir yapıda değil onu yapabilirsiniz veya yapmasanız da kullanılabilir oldukça güzel yapılmış.

Öncelikle sağ ol,
Blockbench adında bir program gerekiyor.

Nasıl kullanılır dersen biraz detaylı bir program.
Everbloom Games adlı bir youtube kanalı blockbench tutorialları çekiyor. O tutoriallar çok yardımcı oldu bana :D
Teşekür ederım :)

Genel olarak çok güzel. Yaptığınız yayında bir kısmını izlemiştim. Normal silahtan farkı sadece oval bir yapıda değil onu yapabilirsiniz veya yapmasanız da kullanılabilir oldukça güzel yapılmış.
Dürbün dışında oval kullanmak istemedim, oval; kullanılan parçacıkları artırıyor buda çok fazla detay katıyor. Texture pack'te bir çok silah olacağı için en azından 2 GB ramli sistemlerde dahi sorunsuz optimizasyonla çalışmasını istiyoruz.

Dürbün dışında oval kullanmak istemedim, oval; kullanılan parçacıkları artırıyor buda çok fazla detay katıyor. Texture pack'te bir çok silah olacağı için en azından 2 GB ramli sistemlerde dahi sorunsuz optimizasyonla çalışmasını istiyoruz.
Sabırsızlıkla Bekliyor Olucam :))

Güzel bir silah ancak fark ettiğim şey şu: Metro serilerinde kullanılan bir silaha benzemiş açıkçası. Ama güzel bir tasarım olduğu da kaçınılmaz. Tabii ki geliştirilmesi gereken kısımlar var. Birkaç detay dışında gayet iyi.

Güzel bir silah ancak fark ettiğim şey şu: Metro serilerinde kullanılan bir silaha benzemiş açıkçası. Ama güzel bir tasarım olduğu da kaçınılmaz. Tabii ki geliştirilmesi gereken kısımlar var. Birkaç detay dışında gayet iyi.
Amaç Metro serilerindeki silahı yapmak zaten :D

Evet zaten büyük metro 2033 temalı minecraft sunucusu projemizde kullanacağız.

Bu arada teşekkürler, ufak tefek detaylar daha ekleyeceğiz aklımıza geldikçe :D

Sabırsızlıkla Bekliyor Olucam :))
^ ^

Evet zaten büyük metro 2033 temalı minecraft sunucusu projemizde kullanacağız.

Bu arada teşekkürler, ufak tefek detaylar daha ekleyeceğiz aklımıza geldikçe :D

^ ^
Discord arkdaşlık attım kabul edermisin acaba?

Gelişmen gerek. Block bench kullanacaksan element texturelerini kendin yapmayı dene.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1579180761062.png

Görünüşe bakılırsa bu silahın yapımı için oldukça uğraşmışsın ki silahı Metro'da olan silaha benzettim :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl