FadeNetwork
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- MrMertz
Discord:
FadersMert#9999
FadersMert#9999
sunucu sürümü kaç? o sürüme uygun java yüklümü? dönerseniz size yardımcı olabilirimmerhabalar ben sunucumu açarken şöyle bi hata alıyorum,yardımcı olurmusunuz lütfen?Ekli dosyayı görüntüle 203961
FadersMert#9999
olmadıtitle Deneme Bat
set RAM=4096M /istediğin Kadar ram ayarla
set FLAGS=-XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -Dusing.aikars.flags=-Daikars.new.flags=true -XX:+UnlockDiagnosticVMOptions -XX:+DebugNonSafepointsDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
set SERVER_JAR=server.jar / Jar Adını değiştirebilirsin
set java="C:\Program Files\Java\jdk-17.0.3\bin\java.exe" / Buraya Kurduğun Java sürümünü Konumunu Yaz
%java% -Xms%RAM% -Xmx%RAM% %FLAGS% -jar %SERVER_JAR% nogui
PAUSE
Bu Başlat Batı Dener misin ?
FadersMert#9999
hayır 64 bit yükledim 32 bit olamazJava sürümünüz yüksek ihtimal ile 32 bit, 64 bit kurulum yapmayı deneyin.
Melih Demirel#2076
SkyDose#4245
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!