Çözüldü baslat.bat HATASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf Berk

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
xyusufberkk

Discord:

xyusufberk

Merhaba forum sakinleri,elimde bulunan Azure VDS'ye minecraft sunucu kurdum ama sunucuyu başlatırken alttaki resimde görünen hatayı alıyorum.Yardımıcı olabilirseniz sevinirim. 'baslat.bat' kodum;

@Echo off
java -Xmx4G -jar spigot-1.11.2.jar
PAUSE

( Sunucu RAM 8GB )

Ekli dosyalar

• z.JPG
    z.JPG
    18,1 KB · Görüntüleme: 151
Javayı silip tekrar kurunuz sorun çözülecektir.

Son düzenleme:
JavaScript:
TITLE MC-TR
java -d64 -server -Xms4096m -Xmx4096m -Dfile.encoding=UTF-8 -jar server.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
clear

Deneyip bilgi verirseniz sevinirim.
Maalesef,bu seferde cmd açılıp geri kapanıyor kendiliğinden.

Merhaba forum sakinleri,elimde bulunan Azure VDS'ye minecraft sunucu kurdum ama sunucuyu başlatırken alttaki resimde görünen hatayı alıyorum.Yardımıcı olabilirseniz sevinirim. 'baslat.bat' kodum;

@Echo off
PAUSE

( Sunucu RAM 8GB )
Java kurulu mu? java komutunu bulamadığı yazıyor.

Javayı silip tekrar yükledim,teşekkürler.
Sorununuzun sebebi Java PATH'inin silinmesi. Java'yı silmeden de yapabilirdiniz lakin daha basit çözüm silip yüklemektir. Sunucunuzu kullanırken Aikar'ın geliştirdiği flagları kullanmanızı tavsiye ederim. Sunucunuz daha hızlı ve optimizeli çalışacaktır.

Aikar flagları için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakabilirsiniz. Kopyalayacağınız yazıları baslat.bat içerisine yapıştırınız.

@Echo off
PAUSE

( Sunucu RAM 8GB )
Java'Nın son sürümünü indir. Kur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl