Çözüldü baslat.bat açınca spigot jar'ının da görüntüsü geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KABIZATÖR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
LolitaChen
Baslat.Bat'ı açınca bu da çıkıyo:

denme.png

Baslat.bat kodum bu:
@Echo OFF
"C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_333\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar spigot.jar
PAUSE

yukardaki görselde attığım konsolun çıkmasını nasıl engelleyebilirim. Sadece baslat.bat konsolunun çıkmasını istiyorum.

Baslat.Bat'ı açınca bu da çıkıyo:

Ekli dosyayı görüntüle 204837

Baslat.bat kodum bu:
@Echo OFF
"C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_333\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar spigot.jar
PAUSE

yukardaki görselde attığım konsolun çıkmasını nasıl engelleyebilirim. Sadece baslat.bat konsolunun çıkmasını istiyorum.
2022 vdslerinde böyle oluyor diye biliyorum bende de öyleydi 2012 vdsye geçtim. Sanırım bunda da komut gönderiliyordu.

2022 vdslerinde böyle oluyor diye biliyorum bende de öyleydi 2012 vdsye geçtim. Sanırım bunda da komut gönderiliyordu.
bunu kendi bilgisayarımdan açıyorum, çözmemin bi yolu yok mu ? :/

Kod:
@echo off
title Minecraft server
cls
java -Xms4096M -Xmx4096M -Dterminal.jline=false -Dterminal.ansi=true -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui
pause
Tek yapman gereken nogui eklemek ama bunu kullanmanı tavsiye ederim.

Kod:
@echo off
title Minecraft server
cls
java -Xms4096M -Xmx4096M -Dterminal.jline=false -Dterminal.ansi=true -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui
pause
Tek yapman gereken nogui eklemek ama bunu kullanmanı tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim. o kodları teker teker araştırıp bakarım ne işe yaradıklarına <3

Java 17'den sonra (son sürüm spigot dosyalarında) GUI gelmeye başladı. Bildiğim kadarıyla -nogui yazınca gidiyor ama emin değilim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu kodu kullanırsanız sorun çözülür hocam. Arkadaşların dediği gibi nogui kısmı düzeltiyor sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl