Çözüldü Başlat.bat a basıyorum fakat sunucu açılmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEDİ MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.784
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KEDİ MC

KediMC.Keyubu.Com
Elmaslar
181
Minecraft
KediMC

Discord:

BordoMavi#0001

Başlıkta olduğu gibi, .bat a tıklıyorum siyah ekran açılıp kapanıyor ve saniyesinde oluyor bu. Logs dosyalarında hiçbir şey yok. Yardım edebilir misiniz?

Başlat.bat ın içini atar mısnız?

Büyük ihtimal, "Eula" adında bir hata alıyorsunuz. O isimde bir metin belgesi olacak oraya girip False'ı True yaparsanız sorun çözülecektir ;)

Bunu run.bat olarak açmayı dener misin?: (Server .jar dosyasının adını spigot yap)
Kod:
@echo off
java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.ja

Spigot.jar dosyasının adında sürüm vb. varsa silin sadece Spigot.jar olarak kalsın ve başlat.bat güncelleyin efendim:

@echo off
java -d64 -server -Xmx1024m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar

Sorun çözülmediyse server.jar dosyasının olduğu dizinde eula.txt olacak o dosyanın içinde eula=false ise eula=true olarak düzeltin ve tekrar deneyin. Eğer yukarıdaki batch kodu da bu da çalışmadıysa belirtirseniz yardımcı olmaya çalışalım

Dostum ben bunu kullanıyorum deneyip yorum yapabilirsin,

@echo off
color a
echo Sunucu Baslatiliyor...
java -Xmx3G -jar spigot-1.14.jar
PAUSE

3G kısmına kaç gb vermek istiyorsan onu yaz örnek 2 gb vericeksen 3 harfini 2 olarak değiştir
spigotun ismi neyse spigot-1.14 kısmı ile değiştir ve kaydedip sunucunu çalıştır.

Başlat.bat ın içini atar mısnız?
Kod:
@echo off
title SKYBLOCK
:start
echo SKYBLOCK sunucusu aciliyor...
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms256M -Xmx3G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar spigot-1.8.8.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui
echo Sunucu kapatildi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimal, "Eula" adında bir hata alıyorsunuz. O isimde bir metin belgesi olacak oraya girip False'ı True yaparsanız sorun çözülecektir ;)
Çözülmedi maalesef çünkü zaten True.​

başlat kodunun sonuna PAUSE ekleyip hatayı görebilirsin

Kod:
@echo off
title SKYBLOCK
:start
echo SKYBLOCK sunucusu aciliyor...
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms256M -Xmx3G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar spigot-1.8.8.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui
echo Sunucu kapatildi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çözülmedi maalesef çünkü zaten True.​
BAT dosyanız yanlış doğrusunu temin edip tekrar deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl