💌Başkasına Atacağınız Mesajı Yanlışlıkla Yanlış Kişiye Attınız mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.889
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 🤦‍♂️
Ah, o parmak kaymaları... Hepimizin korkulu rüyasıdır.
Hiç, arkadaşınıza atacağınız çok özel, komik veya dedikodulu bir mesajı, yanlışlıkla patronunuza, öğretmeninize veya o mesajda bahsettiğiniz kişiye attınız mı?
O utanç verici anı ve sonrasında durumu nasıl toparladığınızı anlatır mısınız?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Selam MC-TR Ailesi! 🤦‍♂️
Ah, o parmak kaymaları... Hepimizin korkulu rüyasıdır.
Hiç, arkadaşınıza atacağınız çok özel, komik veya dedikodulu bir mesajı, yanlışlıkla patronunuza, öğretmeninize veya o mesajda bahsettiğiniz kişiye attınız mı?
O utanç verici anı ve sonrasında durumu nasıl toparladığınızı anlatır mısınız?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇
Bir keresinde arkadaşıma yazacağım utanç verici bir mesajı yanlışlıkla şefime atmıştım, şefimde ben silmeden ışık hızıyla ss alıp ? Atmıştı. Durumu bir sunucuda birisi bunu yazdı bende yetkiliye iletmek için yazıcaktım yanlışlıkla size attım kusura bakmayın gibi bir mesajla kurtarmıştım..

biriyle konuşmamı ss alıp kendisine atmıştım

Bir keresinde arkadaşıma yazacağım utanç verici bir mesajı yanlışlıkla şefime atmıştım, şefimde ben silmeden ışık hızıyla ss alıp ? Atmıştı. Durumu bir sunucuda birisi bunu yazdı bende yetkiliye iletmek için yazıcaktım yanlışlıkla size attım kusura bakmayın gibi bir mesajla kurtarmıştım..
Vay be șefler hızlıymıș 😅

IMG_20251026_190854.webp

Ben șöyle bi șey yașasam çok gülerdim 😅 o anki ortam umrumda olmazdı​

Oo en sevdiğim en sevdiğim manitaya yazıyorum diye kankama.yazmistim baya derinden sövmüştuk bir birimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl