Skript Paylaşımı (BASİT)Yetkili Sohbet Skript Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADEXYY

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
Adexy
Selam değerli MCTR Üyeleri
Bugün sizlere "Yetkili Sohbet" skriptini vereceğim
122 Gündür bilgisayarım bozuktu ve bugün ilk defa açtım fazla zamanım olmadığı içinde bu skripti yazdım
Umarım Beğenirsiniz

Hastebin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Oyun Görüntüleri

rOpV2V.png

oOpZkQ.png

Kod:
command /yetkilisohbet [<text>]:
    izin: admin.ys
    izin mesajı: Uzgunum, Bu Komutu Kullanmak Icin Gerekli Yetkiye Sahip Degilsin.
    takma adlar: / sc
    tetik:
        arg 1 ayarlanmazsa:
            gönder "& 8 [& 3MCTR & 8] & eKullanim: / yetkilisohbet & 6 <mesaj>"
        arg 1 ayarlanmışsa:
            tüm oyunculara dönelim:
                döngü çaların "admin.ys" iznine sahip olması durumunda:
                    & 8 [& 3YetkiliSohbet & 8]% oyuncu görüntüleme adı% & 8: & r% {cc ::% oyuncu%} %% arg% 1 "döngüleyici [/ code]

Son düzenleme:
İsteyen kullanabilir ancak gerek olduğunu düşünmüyorum.

bunu bi değişigini bir forum yonetıcısını yapmıstı ve kullanıyorduk.
Bİ Toplantı felan oluyor kimini skypı yok kımının discordu açılmıyor felan herkes ys katıl la konusuyordu
güzel bu basıtlestırılmış deneyecegım

Ben eklentiyi kötülemiyorum sadace gerek duymam baştan söylim fakat essentials message özelliği sayesinde istediğime mesaj atar istediğimden cevap alırım ama toplu konuşma konusuna gelirsek sesli sessiz mesajlaşma programlarını kullanırım.

Ben eklentiyi kötülemiyorum sadace gerek duymam baştan söylim fakat essentials message özelliği sayesinde istediğime mesaj atar istediğimden cevap alırım ama toplu konuşma konusuna gelirsek sesli sessiz mesajlaşma programlarını kullanırım.
şimdi basımıza gelen seyler su hocam yetkılılerın mıcrofonu olmayabiliyor dıscord veya skype kullanmayıp veya pc lerı kaldırmayanlar siliyor felan filan o yuzden oyundayken bız bu tür bir sk yi kullanıyorduk oyun ıcınde onemlı mevzumu var butur olaylarmı yasandı ??? yetkılı sohbete gecıyoruz halledıyoruz. Bu bakımdan guzel bir sk

toplu konuşma okey ancak yetkili ekibi az ise /m de kullanılabilir onu demek istiyorum.

bunu bi değişigini bir forum yonetıcısını yapmıstı ve kullanıyorduk.
Bİ Toplantı felan oluyor kimini skypı yok kımının discordu açılmıyor felan herkes ys katıl la konusuyordu
güzel bu basıtlestırılmış deneyecegım
Skripti Beğendiysen Ne Mutlu Bana Çok Teşekkür Ederim :) İYİ FORUMLAR

ya şu muhalefeti bi bırakalımda güzel işte elinesaglık deyip gecin nolcak :D emek sonucta begenmesenızde.

Yanlış anlasılmasın skripte kötü demiyorum harbi çok iyi bir skript ama istemeyenler için söyledim sadace başarılar güzel skript kullanan arkadaşların sunucularına gitmek isterim :D

Yanlış anlasılmasın skripte kötü demiyorum harbi çok iyi bir skript ama istemeyenler için söyledim sadace başarılar güzel skript kullanan arkadaşların sunucularına gitmek isterim :D
yetkılısohbet yetkısını yetkılı olmadıkca vermezler :D

sadace editleyip göstermelerini isterim :D düşünmedinmi bunu kel yavuz.. :D

Ekli dosyalar

• 2018-03-08_22.20.35.png
    2018-03-08_22.20.35.png
    141,3 KB · Görüntüleme: 564
Sw İpsini Atabilirmisin??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl