Basit Vip Yönetim Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Riaxetr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.083
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Riaxetr

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
Riaxetr

Discord:

Riaxetr#0421

SnVF1x.png

Vipleri yönetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Merhaba istek üzerine hazırlanmış bir skripti paylaşmak istedim, herkes yararlansın.

/vip ekle oyuncu > "plugins/Skript/scripts/VIP/vipdata.yml" buraya oyuncuyu kaydeder.
/vip sil oyuncu > "plugins/Skript/scripts/VIP/vipdata.yml" buradaki oyuncuyu siler.
/oyuncumenüsü > "plugins/Skript/scripts/VIP/vipdata.yml" burada olan oyuncuların kullanabileceği menü

Merhaba temel yapıdadır, geliştirebilirsiniz, süreli sistem grup sistemi ekleyebilirsiniz. skript-yaml gereklidir.

5231.png
maxresdefault.jpg
Kod:
command /vip [<text>] [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        load yaml "plugins/Skript/scripts/VIP/vipdata.yml" as "vip"
        set {_vips::*} to yaml list "vipler" from "vip"
        if arg-1 is "ekle":
            if {_vips::*} doesn't contain arg-2:
                add arg-2 parsed as offline player to {_vips::*}
                set yaml list "vipler" from "vip" to {_vips::*}
                save yaml "vip"
        else if arg-1 is "sil":
            if {_vips::*} contain arg-2:
                remove arg-2 parsed as offline player from {_vips::*}
                set yaml list "vipler" from "vip" to {_vips::*}
                save yaml "vip"

command /oyuncumenüsü:
    trigger:
        set {_vips::*} to yaml list "vipler" from "vip"
        if {_vips::*} doesn't contain player:
            send "Kullanamazsın"
            stop
        send "x"

Ekli dosyalar

• 5231.png
    5231.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Güzel olmuş eline sağlık

Vipzero veya PixelVIP gibi sunucuyu yoracak eklentiler yerine güzel ve başarılı bir skript olmuş. Ellerine sağlık!

Güzel olmuş dostum, sunucum olsaydı gerekli bir skript olarak kullanırdım. Umarım daha iyi yerlere gelmen dileğiyle iyi forumlar.

Vipzero veya PixelVIP gibi sunucuyu yoracak eklentiler yerine güzel ve başarılı bir skript olmuş. Ellerine sağlık!

Değerli yorumun için teşekkürler. :)
Eğer ilgi gelirse grup ayarlama ve süre sistemi eklerim.

Güzel olmuş dostum, sunucum olsaydı gerekli bir skript olarak kullanırdım. Umarım daha iyi yerlere gelmen dileğiyle iyi forumlar.

Değerli yorumun için teşekkürler. :)

Başlangıç için iyi bir eklenti. Ellerine sağlık.

Arkadaşların da yazdığı gibi plugini var sen en iyi pluginini yap yurdışına sat 1€ ya falan ihracat yapmış oluruz.

Güzel bir skript olmuş kullanacağım.

Ben fazla eklenti sevmem böyle bir basit olay için eklentiye gerek yok, skriptte birkaç satırla halledilebilir.[/QUOTE]

ya kardeşim ülkemizin ihracat yapması lazım o yüzden plugin yapması daha karlı para ile satabilirsin bide euro yükseldi ki ihracatı artıracan napcaklar biz ihracatımızı artırınca tabi ki euro dolar belasını düşürecekler baktılar hızlı gelişiyoruz öyle olacaktır.

Ben fazla eklenti sevmem böyle bir basit olay için eklentiye gerek yok, skriptte birkaç satırla halledilebilir.

ya kardeşim ülkemizin ihracat yapması lazım o yüzden plugin yapması daha karlı para ile satabilirsin bide euro yükseldi ki ihracatı artıracan napcaklar biz ihracatımızı artırınca tabi ki euro dolar belasını düşürecekler baktılar hızlı gelişiyoruz öyle olacaktır.[/QUOTE]

İhracat yapsam ne olurki euro 6tl birşey onunla pazarda 1 kilo domates zor bulurum. O yüzden bu işi geç :D

Açtığınız konuda kurallara ilişkin görüntüleri koymamışsınız, en yakın zamanda konuya ekleyin aksi taktirde konunuz kaldırılabilir. Bölüm kurallarına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl