Skript Paylaşımı Basit ViP Verme / Geliştirilebilir/ Oyun İçi Ayarlanabilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzerOTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
OzerO_TR

Discord:

OzerO#5418

Evet arkadaşlar,
bugün önceki skriptime benzer bir skript ile karşınızdayım. Dilerseniz hemen konumuza geçelim.

Basit ViP verme nedir? Diyince pek birşey anlaşılmıyor. "/manuadd OzerO ViP" E buda basit.
Fakat benim yaptığım skript ile Oyuncuya ViP vermekle kalmayıp, ekstra verilen itemler, paralar vb. gibi şeyleride veriyor. Nasıl mı ?

Sadece /vipver -Nick- -Vip Türü- -Para Miktarı-

Dahası da eklenebilir mi ? Evet. Skript tamamen geliştirilebilir durumda. İsteyen benden kendi sunucusuna özel yaptırılabilir.

Bunu geliştirerek;

/vipver -Nick- -ViP Türü- -Para Miktarı- -Golem Sayısı- -Coin Sayısı- vs. vs.
Eklenebilir. Yada "Ben fazla uğraşmak istemiyorum.", "Benim skriptim, skript içi düzenlensin." diyorsanız,
istek üzerine;

/vip1ver -Nick-
/vip2ver -Nick-

Gibi skript de hazırlayabilirim. Böylesi daha basit.
Fakat her sunucu vip satarken aynı oyun parasını vs. filan vermiyor. O yüzden ben oyun içi olmasını tercih ettim.

Neyse lafı uzatmadan Gerekli Pluginler:

Group Manager, Essentials, Essentials Chat, Skript

Skriptinizin UTF-8 olması gerek.

Görüntü:
WgvA4E.png

KOD:
Kod:
#╔═══╗────────╔═══╗ ╔═══╦╗───────╔╗
#║╔═╗║────────║╔═╗║ ║╔═╗║║──────╔╝╚╗
#║║─║╠═══╦══╦═╣║─║║ ║╚══╣║╔╦═╦╦═╩╗╔╝
#║║─║╠══║║║═╣╔╣║─║║ ╚══╗║╚╝╣╔╬╣╔╗║║
#║╚═╝║║══╣║═╣║║╚═╝║ ║╚═╝║╔╗╣║║║╚╝║╚╗
#╚═══╩═══╩══╩╝╚═══╝ ╚═══╩╝╚╩╝╚╣╔═╩═╝
#────────────────── ──────────║║
#────────────────── ─────-────╚╝

command /vipver [<text>] [<text>] [<text>]:
    permission: op.op #Permisson Değiştirilebilir.
    permission message: &4Bu komutu ancak oplar kullanabilir!
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if arg-3 is set:
                    execute console command "manuadd %arg-1% %arg-2%"
                    execute console command "eco give %arg-1% %arg-3%"
                    send "&b&l&k||&f&lViPVerici&b&l&k|||&r &b&l-> &f&lBaşarı ile %arg-1% adlı kullanıcıya %arg-2% verdin." to player
                    wait 3 second
                    broadcast "&b&l&k||&f&lViPVerici&b&l&k|||&r &b&l-> &6&l%arg-1%&f&l Adlı oyuncu &6&l%arg-2%&f&l aldı! Kendisini tebrik ederiz!"
                else:
                    send "&b&l&k||&f&lViPVericiKullanım&b&l&k|||&r &b&l->&a&l/vipver -Nick- -VipTürü- -ParaMiktarı-" to player
            else:
                send "&b&l&k||&f&lViPVericiKullanım&b&l&k|||&r &b&l->&a&l/vipver -Nick- -VipTürü- -ParaMiktarı-" to player
        else:
            send "&b&l&k||&f&lViPVericiKullanım&b&l&k|||&r &b&l->&a&l/vipver -Nick- -VipTürü- -ParaMikt

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Selam Dostum, Güzel bir Çalışma olmuş Skript'de Başarılar Dilerim.

Normal
Kod:
manuadd players vip
işi sadece
Kod:
var pek kullanacak arkadaş tanımıyorum ama güzel olmuş :).
Kod:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if arg-3 is set:
                    send "&b&l&k||&f&lViPVerici&b&l&k|||&r &b&l-> &f&lBaşarı ile %arg-1% adlı kullanıcıya %arg-2% verdin." to player
                    wait 3 second
                    broadcast "&b&l&k||&f&lViPVerici&b&l&k|||&r &b&l-> &6&l%arg-1%&f&l Adlı oyuncu &6&l%arg-2%&f&l aldı! Kendisini tebrik ederiz!"
                else:
            else:
        else:
Bu arada hastebin belli bir süreden sonra siliyor konuya böyle ekleyin siz.

Normal
Kod:
manuadd players vip
işi sadece
Kod:
var pek kullanacak arkadaş tanımıyorum ama güzel olmuş :).
Kod:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                if arg-3 is set:
                    wait 3 second
                else:
            else:
        else:
Bu arada hastebin belli bir süreden sonra siliyor konuya böyle ekleyin siz.

Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki skriptlerimi konuya kod şeklinde koyacağım. İyi forumlar!

Bazen Anlamıyorum nedir bu skript sevdası vipzero varken nedir bu skript sevdası :D ?

Bazen Anlamıyorum nedir bu skript sevdası vipzero varken nedir bu skript sevdası :D ?
Skript daha basit oluyor. Hem isteğine göre ayarlıyabiliyorsun hemde /reload derdi filan yok. 2 saat reload bekleme sonra login filan çok iş. Skript olunca /skript reload skismi diyorsun bitiyor. Çökme derdi de yok. :D Hadi iyi forumlar!

Skript daha basit oluyor. Hem isteğine göre ayarlıyabiliyorsun hemde /reload derdi filan yok. 2 saat reload bekleme sonra login filan çok iş. Skript olunca /skript reload skismi diyorsun bitiyor. Çökme derdi de yok. :D Hadi iyi forumlar!
Reeload makine hızınıza bağlı :D eğer makinenizi interneti 100 mb falansa 2 saat beklersiniz batihost kullanıyorum 5sn içinde reload atıyor skyblock sunucum[DOUBLEPOST=1485085719,1485085674][/DOUBLEPOST]
bu dediğim plugindede aynı /vipzero yazıyosun komutlar karşında /vipzero megavip oyuncunick 31 yazarsan 1 ay veriyor vipi

Skript daha iyi bana göre. Herkez için değişebilir. Biz skript yazarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. O yüzden böyle bir Skript Bölümü yapmışlar. iyi forumlar!

Skript kodunu hastebinden değil forumdan ekle.

Konuya eklemessen konun silinecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl