Volume
Skripter & BackEnd Coder
- Elmaslar
- 75
- Minecraft
- VolumeGG
Evet,Geçenlerde Javaya ilgi Duyduğumu Söylemiştim.Fakat Çok Zormuş :D
Konuya Dönelim, Sizler için Çok Basit bir Çekiliş Skripti Yaptım.Biraz Basit.
Konuya Dönelim, Sizler için Çok Basit bir Çekiliş Skripti Yaptım.Biraz Basit.
Kod:
options:
event: &f&l[&4&lHEROBRINE&f&l]
command /cekduyuru <text>:
permission: cek.duyuru
permission message: &4Gerekli Yetkiye Sahip Değilsin !
usage:/cekduyuru kalandakika
trigger:
send "{@event} &6&lÇEKİLİŞ %arg-1% DAKIKA İÇERİSİNDE BAŞLAYACAKTIR" to all players
command /herobrine-cek:
permission: cek.herobrine
permission message: &bÇekilişi Sadece Yetkililer Yapabilir !
trigger:
loop all players:
add loop-player to {_list::*}
if size of {_list::*} is more than 0:
set {_player} to a random element out of {_list::*}
send "{@event} &4Herobrine Seni Seçti &6&l%{_player}% &4! ve Sana &2&lV.I.P Kiti&4Verdi !" to all players
execute {_player} command "/vipkit"
NOT: En Alttaki 2 Satırı Düzenleyebilirsiniz. Çekilişte Çıkan Kişiye Otomatik Olarak Komut Uygulanacaktır.
Düzenleyebileceğiniz Kısımlar : 2. Satır,Sondan 2. ve 3. Satır.İlk Kodlamalarımdan Olduğu için elbet kusurları vardır.Kusura bakmayın.
Kusurlarımı ve Eksiklerimi belirtirseniz Kendimi Hangi Yönde Geliştirmem Gerektirdiğine Karar Verebilirim.Şimdiden Teşekkürler <3
Düzenleyebileceğiniz Kısımlar : 2. Satır,Sondan 2. ve 3. Satır.İlk Kodlamalarımdan Olduğu için elbet kusurları vardır.Kusura bakmayın.
Kusurlarımı ve Eksiklerimi belirtirseniz Kendimi Hangi Yönde Geliştirmem Gerektirdiğine Karar Verebilirim.Şimdiden Teşekkürler <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Komutları Anlatmamışım :D
-/cekduyuru KalanDakika ile Çekilişin Duyurusunu Verebilirirsiniz. Yakında Bunu Direk KalanDakikaya Kaç Yazdıysanız, Örn: 5, Otomatik Olarak Başlamasını Sağlayacağım. Yapabilirsem :D
-/herobrine-cek
Sadece Yazmanız Yeterli.Rastgele Kişi Seçecek ve altta belirttiğiniz Kodu Aktifleştirecek.
Son düzenleme: