Skript Paylaşımı Basit Skriptler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Açlık Sabitleme
Kod:
On Hunger Meter Change:
    set the player's food level to 10
Adam Kesince Dolan Can
Kod:
on death of player:
    give golden apple the attacker
FakePlugins
Kod:
options:
    plugins: &aBu&f,&aKomutu&f,&aKullanamassın&f,&aKardeşim
    sayisi: 4
reklama son
Kod:
chat:
    message contains "nitrado.net" or "batihost.com" or ".net" or ".com" or "nit rado.net" or "nitrado .net":
        cancel event
        send "&bBunu yazamazsin."
        broadcast "&bReklam Engeli > &a%player% &7Adli kisi reklam iceren kelime kullandigi icin susturuldu"
        execute console command "/kick %player% Reklam Yaptıgınız İçin kick Yediniz"

join:
    {uyari.%player%} isn't set:
        set {uyari.%player%} to 0

sakın nitrado kelimesi kullanmayın kick yiye bilirsiniz kick bana mute cevire bilirsiniz

İlk Mesaj Benden Olsun - Kullanılabilir Hemen Beğeneyim

Benim Yararıma Reklama Son - 1 Kullanacaktım Plugin Paketine HG ve Kit Pvp Eklemek Geldi Kullanamıcam :(

sana skripte yardımcı olurum ben

Adam Kesince Can Dolan can skripti yalnış.. alıntı yaptıgın besbelli ortada adam kestiginde sana gapple veriyor..
Bari kodu yenile al:
PHP:
On Death:
    if player's world is "pvp": #Dünyanin ismini Yaz Buraya Mesela "sg" sg isimli dünyada calisir sadece
        wait 0.80 seconds  #Oyuncuya Kac Saniye Sonra Heal Versin? #Not Bunu Nekadar düsük yazarsaniz okadar cok bug olma sansi vardir.
        execute console command "/heal %attacker% "
        send  "&6[&eServerin ismi&6] &6%player% Adli Oyuncuyu Katlettigin icin Heallendin! to attacker #%player%,to attacker kismini silmeden düzenleyiniz

Heyt Be Usta Yetkiliye Bak nekadar süper skript bilgisi bu?

PHP:
join:
Nealaka şimdi bu kod? skript uyari vermiyor yalniz?

Adam Kesince Can Dolan can skripti yalnış.. alıntı yaptıgın besbelli ortada adam kestiginde sana gapple veriyor..
Bari kodu yenile al:
PHP:
On Death:
    if player's world is "pvp": #Dünyanin ismini Yaz Buraya Mesela "sg" sg isimli dünyada calisir sadece
        wait 0.80 seconds  #Oyuncuya Kac Saniye Sonra Heal Versin? #Not Bunu Nekadar düsük yazarsaniz okadar cok bug olma sansi vardir.
        send  "&6[&eServerin ismi&6] &6%player% Adli Oyuncuyu Katlettigin icin Heallendin! to attacker #%player%,to attacker kismini silmeden düzenleyiniz

Heyt Be Usta Yetkiliye Bak nekadar süper skript bilgisi bu?

PHP:
join:
Nealaka şimdi bu kod? skript uyari vermiyor yalniz?

Kod:
chat:
    message contains "nitrado.net" or "batihost.com" or ".net" or ".com" or "nit rado.net" or "nitrado .net":
        cancel event
        broadcast "&bReklam Engeli > &a%player% &7Adli kisi reklam iceren kelime kullandigi icin susturuldu"

bu chat icin gecerli zaten

Kod:
On Death:

bu skript o skript ile degiştrebilirim her 2 kod çalışıyor yorumun için sagol

Kod:
chat:
        cancel event

bu chat icin gecerli zaten

Kod:
On Death:

bu skript o skript ile degiştrebilirim her 2 kod çalışıyor yorumun için sagol
chat icin variablese gerek yok heralde sohbetgörevlisi skriptinden aldın bu variablesi?

hayir hiçbiryerden almadım alsaydım oraya not düşerdim
sohbet görevlisindede var anlayamadıgım şu reklam skriptinde
PHP:
join:
Uyari diye bi kod yok skriptte.? uyarida vermiyor neyin nesi bu şimdi
PHP:
   if {uyari.%player%} is equal to 1: 
    send "&a[&6SohbetGörevlisi&a] &41. Uyarını aldın. &c1/3"
   if {uyari.%player%} is equal to 2:
    send "&a[&6SohbetGörevlisi&a] &42. Uyarını aldın. &c2/3"
   if {uyari.%player%} is equal to 3:
    send "&a[&6SohbetGörevlisi&a] &43. Uyarını aldın. &c3/3"
   if {uyari.%player%} is equal to 4:
    execute console command "/mute %player% {@mutesuresi}"
    add -4 to {uyari.%player%}
alinti Yapmadim filan diyorsun ama besbelli ortada skriptinde {uyari.%player%} diye bir kod geçmemiş ama sen variablese join uyari.%player% yazmissin

sohbet görevlisindede var anlayamadıgım şu reklam skriptinde
PHP:
join:
Uyari diye bi kod yok skriptte.? uyarida vermiyor neyin nesi bu şimdi
PHP:
   if {uyari.%player%} is equal to 1: 
    send "&a[&6SohbetGörevlisi&a] &41. Uyarını aldın. &c1/3"
   if {uyari.%player%} is equal to 2:
    send "&a[&6SohbetGörevlisi&a] &42. Uyarını aldın. &c2/3"
   if {uyari.%player%} is equal to 3:
    send "&a[&6SohbetGörevlisi&a] &43. Uyarını aldın. &c3/3"
   if {uyari.%player%} is equal to 4:
    execute console command "/mute %player% {@mutesuresi}"
    add -4 to {uyari.%player%}
alinti Yapmadim filan diyorsun ama besbelli ortada skriptinde {uyari.%player%} diye bir kod geçmemiş ama sen variablese join uyari.%player% yazmissin
skripti pek aram olmadı için o kodu bana arkadaş kodladı ben düzenme yaptım zaten o kodu ben istedim arkadaştan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl