Basit Event Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.133
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serious

Premium
Elmaslar
71
Merhabalar mc-tr.com üyeleri

Bugün sizlerden bir skript isteğim olacak.

Şimdiden yardımda bulunan herkese teşekkürler.

/event yazınca tüm oyuncular warp evente ışınlanacak 60 saniye sayacak 60 saniye bitince title mesajı olarak ekrana event bitti yazısı gelecek, ardından 15 saniye körlük verilecek önlerini göremeyecekler körlük varken herkes spawna ışınlanmış olacak.
/event yazınca warp eventteki maden blokları kırılır halde olsun, event bitince warp eventteki maden blokları kırılmaz hale dönsün.. Bu sadece elmas,altın,zümrüt ve demir blokları için geçerli olsun. Bloklar warpa göre ayarlanmıyora dünya olarak da ayarlasanızda olur.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Şimdi sen bizlere emirmi veriyorsun ?
Evde olsaydım yardım ederdim.

Şimdi sen bizlere emirmi veriyorsun ?
Evde olsaydım yardım ederdim.
Efendim estağfurullah, emir ne demek, emir veren onun gibi olsun, sen yanlış anladın, ben kimseye emir verir gibi bir şey hitap etmek istemedim, yanlışım varsa özür dilerim, canınız sağolsun.

İstediginin sonuna bakarsan herkes emir olarak anlar. Gece ye kadar kimse yardım etmesse ben ederim eve gidince.

İstediginin sonuna bakarsan herkes emir olarak anlar. Gece ye kadar kimse yardım etmesse ben ederim eve gidince.
Kiasan bey tamam orayı sizin mesajınızdan sonra düzelttim, sonradan kendim farkettim, yardım etmeseniz de olur, gönlü isteyen yapar, gönlü istemeyen yapmaz, gönül işi.

Dostum istediğiniz şu şekilde yapabilirim. Sen "/event" yazınca event başlayacak herkez "/warp event" e ışınlanacak ve WGlenmiş bir alanın buildini aktif edecek. Event bitince de o alanın buildini kapatıp herkezi spawna gönderecek.

Dostum istediğiniz şu şekilde yapabilirim. Sen "/event" yazınca event başlayacak herkez "/warp event" e ışınlanacak ve WGlenmiş bir alanın buildini aktif edecek. Event bitince de o alanın buildini kapatıp herkezi spawna gönderecek.
Dediğiniz şey mantıklı geldi, yaparsan çok sevinirim, şimdi benim bir alan seçmem gerekecek biliyorum, siz dediğiniz gibi yapın şuan haritalar hazır değil bu yüzden daha sonra ben skript ile wg alanını birbirinin aynısını yaparım.

Dediğiniz şey mantıklı geldi, yaparsan çok sevinirim, şimdi benim bir alan seçmem gerekecek biliyorum, siz dediğiniz gibi yapın şuan haritalar hazır değil bu yüzden daha sonra ben skript ile wg alanını birbirinin aynısını yaparım.
Şuanda skriptini yazıyorum, az sonra biter.[DOUBLEPOST=1497212712,1497211758][/DOUBLEPOST]
Kod:
command /event:
    permission: kiasan.event.baslat
    trigger:
        send "8[&b+&8] &aEvent başlıyor.. Herkes &e3 &aSaniye sonra Event'e ışınlanacak!" to players
        wait 3 seconds
        execute player command "warp event"
        send "&8[&b+&8] &aEvent Başladı, &eKolay Gelsin !" to players
        execute console command "rg flag <WGNİNADI> build -w <DÜNYAİSMİ> false"
        wait 60 seconds
        execute console command "effect %player% 15 15 999" to players
        send "&8[&b+&8] &aEvent Bitti!, &eHerkes Spawn'a Işınlandı!"
        wait 3 seconds
        execute player command "spawn"
        execute console command "rg flag <WGNİNADI> build -w <DÜNYAİSMİ> deny"       
        send "&8[&b+&8] &aEventi Başlatan Yetkili; &e%player%"
Denemedim inşallah çalışır.

Bu satırda hatalar var.
PHP:
execute console command "effect %player% 15 15 999" to players

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl