Basit çaylak koruması skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McProKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.047
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McProKing

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
46

Discord:

SemihDemir#8668

Bu skripti kısa bir sürede hazırladım ve test ettim. Kendi sunucumu açtığımda kullanacağım. Böyle bir şey arayıpta bulamayanlar için paylaşmak istedim.

Bu skript tam olarak ne yapıyor?

Sunucunuza ilk defa giren bir oyuncuya 12 saatlik pvp koruması veriyor. Bu süre içerisinde hiçbir oyuncu bu kişiye zarar veremez ve bu oyuncu da diğer oyunculara zarar veremez. Oyuncu sunucuda olmasa bile sunucu açık olduğu sürece, oyuncunun korunma süresi azalacaktır.

Skripti kullanacak olanlardan bir ricam var. Bana sunucu adresinizi verin. Oyuncuların bu sistemi nasıl karşılayacağı hakkında veri toplayacağım. Bundan sonra kendim için yazdığım skriptleri paylaşarak bu şekilde veri toplamayı düşünüyorum. Bu sayede kendi sunucumu geliştirmemde bu verilerin bana faydası olacak.

GEREKSİNİMLER
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KOD:
Kod:
on damage of player:
    attacker is a player
    if {krma.%victim%} is set:
        cancel event
        send "&cBu oyuncu henüz yeni. Ona zarar veremezsin." to attacker
    if {krma.%attacker%} is set:
        cancel event
        send "&cSunucuda yeni oyuncu olduğun için kimseye zarar veremezsin ve kimseden zarar almazsın." to attacker

every 10 minutes:
    loop yaml list "Yeni oyuncular" from "plugins/CaylakKorumasi/CaylakListesi.yml":
        set {_ckrma} to yaml value "Gecen sure" from "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%loop-value%.yml"
        add 10 to {_ckrma}
        if {_ckrma} is greater than 719:
            remove loop-value from yaml list "Yeni oyuncular" from "plugins/CaylakKorumasi/CaylakListesi.yml"
            delete file "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%loop-value%.yml"
            delete {krma.%loop-value%}
            send "&c&lUYARI: &cKorumanız sona erdi." to loop-value
        else:
            set yaml value "Gecen sure" from "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%loop-value%.yml" to {_ckrma}

on first join:
    set {krma.%player%} to true
    set yaml value "Gecen sure" from "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%player%.yml" to 0
    add player to yaml list "Yeni oyuncular" from "plugins/CaylakKorumasi/CaylakListesi.yml"

on join:
    if file "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%player%.yml" does exist:
        set {krma.%player%} to true

Eskisi gibi kimse skript kullanmaz. Plugin varken skript saçma geliyor.

Eskisi gibi kimse skript kullanmaz. Plugin varken skript saçma geliyor.

Aslında ben 1.15.2 için bu sistemin pluginini bulamadım. O yüzden yazdım. Eğer bildiğiniz bir eklenti varsa benimle de paylaşır mısınız?

Özellikle hayatta kalma sunucularına yeni başlayan arkadaşlar açısından oldukça ideal ve mantıklı bir yapım olmuş ki emeğinize de sağlık ;) <3

görsel ekleyin abi görsel ekleyin ki görelim

görsel ekleyin abi görsel ekleyin ki görelim

Bunun gibi çok basit bir skript için nasıl bir görsel ekleyeyim ki? yeni oyunculara 12 saatlik koruma veriyor ve bu süre zarfında oyuncuya hasar vermeye çalışan olursa "Bu oyuncu henüz yeni. Ona zarar veremezsin." diye saldırgana mesaj gönderiyor. Aynı şekilde yeni oyuncuda kimseye saldıramıyor.

Merhaba, skript tanıtımı yapmak için tanıtım konunuza skript ile alakalı en az 3 görsel eklemeniz gerekiyor, 12 saat içerisinde gereksinimler sağlanmadığı takdirde konunuz arşive taşınacaktır.

Merhaba, skript tanıtımı yapmak için tanıtım konunuza skript ile alakalı en az 3 görsel eklemeniz gerekiyor, 12 saat içerisinde gereksinimler sağlanmadığı takdirde konunuz arşive taşınacaktır.
Bilgilendirme için teşekkürler. Konuyu silebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl