McProKing
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 46
Discord:
SemihDemir#8668
Bu skripti kısa bir sürede hazırladım ve test ettim. Kendi sunucumu açtığımda kullanacağım. Böyle bir şey arayıpta bulamayanlar için paylaşmak istedim.
Bu skript tam olarak ne yapıyor?
Sunucunuza ilk defa giren bir oyuncuya 12 saatlik pvp koruması veriyor. Bu süre içerisinde hiçbir oyuncu bu kişiye zarar veremez ve bu oyuncu da diğer oyunculara zarar veremez. Oyuncu sunucuda olmasa bile sunucu açık olduğu sürece, oyuncunun korunma süresi azalacaktır.
Skripti kullanacak olanlardan bir ricam var. Bana sunucu adresinizi verin. Oyuncuların bu sistemi nasıl karşılayacağı hakkında veri toplayacağım. Bundan sonra kendim için yazdığım skriptleri paylaşarak bu şekilde veri toplamayı düşünüyorum. Bu sayede kendi sunucumu geliştirmemde bu verilerin bana faydası olacak.
GEREKSİNİMLER
-
KOD:
Bu skript tam olarak ne yapıyor?
Sunucunuza ilk defa giren bir oyuncuya 12 saatlik pvp koruması veriyor. Bu süre içerisinde hiçbir oyuncu bu kişiye zarar veremez ve bu oyuncu da diğer oyunculara zarar veremez. Oyuncu sunucuda olmasa bile sunucu açık olduğu sürece, oyuncunun korunma süresi azalacaktır.
Skripti kullanacak olanlardan bir ricam var. Bana sunucu adresinizi verin. Oyuncuların bu sistemi nasıl karşılayacağı hakkında veri toplayacağım. Bundan sonra kendim için yazdığım skriptleri paylaşarak bu şekilde veri toplamayı düşünüyorum. Bu sayede kendi sunucumu geliştirmemde bu verilerin bana faydası olacak.
GEREKSİNİMLER
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
KOD:
Kod:
on damage of player:
attacker is a player
if {krma.%victim%} is set:
cancel event
send "&cBu oyuncu henüz yeni. Ona zarar veremezsin." to attacker
if {krma.%attacker%} is set:
cancel event
send "&cSunucuda yeni oyuncu olduğun için kimseye zarar veremezsin ve kimseden zarar almazsın." to attacker
every 10 minutes:
loop yaml list "Yeni oyuncular" from "plugins/CaylakKorumasi/CaylakListesi.yml":
set {_ckrma} to yaml value "Gecen sure" from "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%loop-value%.yml"
add 10 to {_ckrma}
if {_ckrma} is greater than 719:
remove loop-value from yaml list "Yeni oyuncular" from "plugins/CaylakKorumasi/CaylakListesi.yml"
delete file "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%loop-value%.yml"
delete {krma.%loop-value%}
send "&c&lUYARI: &cKorumanız sona erdi." to loop-value
else:
set yaml value "Gecen sure" from "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%loop-value%.yml" to {_ckrma}
on first join:
set {krma.%player%} to true
set yaml value "Gecen sure" from "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%player%.yml" to 0
add player to yaml list "Yeni oyuncular" from "plugins/CaylakKorumasi/CaylakListesi.yml"
on join:
if file "plugins/CaylakKorumasi/Caylaklar/%player%.yml" does exist:
set {krma.%player%} to true