Basit bir event skripti

Yeni Başlayan Bir Kişiye Göre Nasıl Bir Skript Ortaya Koymuşum?

• Güzel

Oy: 2 66,7%
  • İyi

Oy: 0 0,0%
  • Geliştirilmeli

Oy: 1 33,3%
  • Kötü

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Bugra UYANIK

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamlar;
Skript İşlerine Yeni Başladım Hatta Bugün Başladım Videolardan Edindiğim Kaynakları Bir Araya Getirerek Bir Event Skripti Yapmaya Çalıştım Ve Başarılı Oldum. Dediğim Gibi Skript Yazmaya Bugün Başladım Bu Konuda Önerileriniz Tavsiyeleriniz Vesaire Var İse Hem Onları Alayım Hem De Skriptimi Paylaşayım Dedim. Skripti Kendinize Göre Editleyebilirsiniz (Sunucu Adı İtemler Vesaire). Saygılarımla Buraya Kadar Okuduğunuz İçin Teşekkürler. Skript Burada (Skripti Aynen Alıp Bir Adet .sk Uzantılı Dosyanın İçerisine Kopyalayıp Yapıştırı ve Kendi Sunucunuza Göre Ayarlayın.).
Kod:
#Kısa yoldan event yapma skripti
#Yapımcı Fatih Buğra UYANIK
#Kodlama biçimi UTF-8
#Kodlama biçimini değiştirdikten sonra türkçe karekter yerine gelen xE7 Gibi karekterleri türkçe karekterlerinizle değiştiriniz.
#Eventte Hepsinden 64 Adet Olmak Üzere: Elmas,Zümrüt,Demir,Altın. 32 Adet Pişmiş Inek Eti. 1 Adet Elmas Kazma. 1 Adet Elmas Kılıç Verilmektedir.

command /kisaeventyap:
    permission: kisa.event.yap
    permission message: &c&lÜzgünüm ama bunu yapmaya yetkin yok.
    trigger:
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 30 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 25 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 5 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 4 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 3 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 2 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 1 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi Basliyor."
        give 64 264 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 388 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 265 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 266 to players
        wait 1 real seconds
        give 32 364 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 276 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 278 to players
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi Bitmistir Katildiginiz Icin Tesekkurler."

Selamlar;
Skript İşlerine Yeni Başladım Hatta Bugün Başladım Videolardan Edindiğim Kaynakları Bir Araya Getirerek Bir Event Skripti Yapmaya Çalıştım Ve Başarılı Oldum. Dediğim Gibi Skript Yazmaya Bugün Başladım Bu Konuda Önerileriniz Tavsiyeleriniz Vesaire Var İse Hem Onları Alayım Hem De Skriptimi Paylaşayım Dedim. Skripti Kendinize Göre Editleyebilirsiniz (Sunucu Adı İtemler Vesaire). Saygılarımla Buraya Kadar Okuduğunuz İçin Teşekkürler. Skript Burada (Skripti Aynen Alıp Bir Adet .sk Uzantılı Dosyanın İçerisine Kopyalayıp Yapıştırı ve Kendi Sunucunuza Göre Ayarlayın.).
Kod:
#Kısa yoldan event yapma skripti
#Yapımcı Fatih Buğra UYANIK
#Kodlama biçimi UTF-8
#Kodlama biçimini değiştirdikten sonra türkçe karekter yerine gelen xE7 Gibi karekterleri türkçe karekterlerinizle değiştiriniz.
#Eventte Hepsinden 64 Adet Olmak Üzere: Elmas,Zümrüt,Demir,Altın. 32 Adet Pişmiş Inek Eti. 1 Adet Elmas Kazma. 1 Adet Elmas Kılıç Verilmektedir.

command /kisaeventyap:
    trigger:
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 30 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 25 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 5 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 4 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 3 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 2 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi 1 Saniye içerisinde başlayacaktır. Envantere Itemlerinizi boşaltınız."
        wait 1 real seconds
        give 64 264 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 388 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 265 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 266 to players
        wait 1 real seconds
        give 32 364 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 276 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 278 to players
        wait 1 real seconds
        broadcast "&e&l[ &b&lSunucuAdınız &e&l] &c&l Envantere Item Eventi Bitmistir Katildiginiz Icin Tesekkurler."

Kodu Ortalamayınız Skript Çalışmayabilir

Kodu Ortalamayınız Skript Çalışmayabilir
Notepad++ ile test ettim çalışıyor. Kodlamayı kenara alıyorum bu sefer kodun içerisinde sıkıntı çıkıyor böyle kalsın herhangi birisi sıkıntı yaparsa söyler direk sıkıntı olmaz yani ve yorumunuz için çok teşekkürler.

Genede Kodu Vereyim Tab Hatası Çıkmasın

Kod:
command /kisaeventyap:
    trigger:
        wait 25 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        give 64 264 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 388 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 265 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 266 to players
        wait 1 real seconds
        give 32 364 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 276 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 278 to players
        wait 1 real seconds

Genede Kodu Vereyim Tab Hatası Çıkmasın

Kod:
command /kisaeventyap:
    trigger:
        wait 25 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        wait 1 real seconds
        give 64 264 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 388 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 265 to players
        wait 1 real seconds
        give 64 266 to players
        wait 1 real seconds
        give 32 364 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 276 to players
        wait 1 real seconds
        give 1 278 to players
        wait 1 real seconds
İlginiz İçin Çok Teşekkürler Oylamaya Katılırsanız Sevinirim İyi Forumlar :)

Bunun Gibi Binlerce Konu Var. @smt287

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl