Basit ama hoş olduğunu düşündüğüm VIP tanıtım tablosu, eleştiri konusu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SİLİNDİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 951
S

SİLİNDİ

Ziyaretçi
Merhaba saygı değer forum üyeleri ve grafik bilgisi mevcut insanlar.

Öncelikle ilk olmasa da hoş olduğunu düşündüğüm ilk tasarımım. Bunu göz önüne alarak eleştirmenizi istiyorum.
Konuyu uzatmadan;

sssssdasd.jpg

Merhaba saygı değer forum üyeleri ve grafik bilgisi mevcut insanlar.

Öncelikle ilk olmasa da hoş olduğunu düşündüğüm ilk tasarımım. Bunu göz önüne alarak eleştirmenizi istiyorum.
Konuyu uzatmadan;

Şık - Sade - Müthiş şekilde beğendim sadece beğenmediğim "VIP - VIP+" yazılan yerler ve dışı. Eline Sağlık gelişmen dileğiyle İYİ FORUMLAR.

dediğin gibi basit ama gözüme güzel gözüktü

Sanki internetten bir görseli alıpta üzerine yazı yazmışcasına garip duruyor yazılar.

Font seçimi konusunda baya gelişmem gerekiyor biliyorum, bu da o beceriksizliğimin bir sonucu. :melek::(
Fonttan çok, göze çarpıcılıkla alakalı. Opaklığını biraz düşürürsen daha iyi olur.
(Zariarius...)

Font büyüklüklerin uymamış birbirlerine. Bir de VIP yerindeki mücevher biraz bozmuş.

Font büyüklüklerin uymamış birbirlerine. Bir de VIP yerindeki mücevher biraz bozmuş.
Eleştirin için teşekkür ederim, ortadaki lorem ipsum diğer ikisine oranla 1 pt küçük yaptım. Bilgim dahilinde yani. Mücevher ise, daha hoş bir obze bulamadığım için...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl