Başınıza gelen paranormal olaylar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 825
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhabalar, ben Ali.
Sizlere birşey sormak istedim, son zamanlarda başkalarının anlattığı paranormal olayları okuyordum. İyice meraklandim sizlerin varsa onları da anlatın , herkes birbirinin hikayelerini okusun.

böyle şeylere nedense inanmıyorum ama okumak zevkli geliyor

İşin garip tarafı bunlara ne kadar aldatmaca gözüyle baksamda insan bir ürperiyor

2 3 yıl önce kafayı iyice cinlere takmıştım. Her dakika cinler hakkında video izliyordum bir zamandan sonra geceleri dolabımın üstünde kedi görüyordum omg

8, 9 (Akşam) gibi mezarlığa gitmiştik, sesler duyuyordum. Gece uyuyamamıştım: (3, 4 sene oluyor)

Çay ile balkonda babamı içerken halam aradı ve balkonun dün gece öldüğünü söyledi.

bir gün televizyon izliyoduk ailemle kanepede uyuya kalmışım odamda uyumuyordum sonra gece 3 4 gibi uyandım ve koridora baktım siyah bir şey vardı kap karanlıktı ve bana doğru geliyordu ama normal değil ağır çekimde sanki uzayda astronatların yürüyüşü gibi her neyse sonra baba diye bi bağırdım babam komando gibi bi kalktı ışığı açınca ortadan kayboldu sonrasında çok terlemiştim.

Küçüktüm ve evde tek başımaydım. O zamanlar korku videoları filan izliyordum. Korktuğum için kapıyı kapattım daha sonra sesler gelince kapıya yapışmıştım. 2-3 Dakika sonra dedem gelmişti...

hard diskimin yanması

Arkadaşlar bu anlatılan olaylar kesinlikle doğrudur ben o hikayedeki mezarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl