Başınıza Gelen En Kötüİyi Olaylar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ddOpher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 507

ddOpher

Bir Hilal uğruna, ne Güneşler batıyor!
Elmaslar
83
Minecraft
hesabı silin

Discord:

hesabımı silin lütrfen

Herkese selam !

Biliyorum , forum hakkında bilgim yok denecek kadar az hatta yazıların nasıl yazılması gerektiğinde bile şüpheli olabiliyorum...
Lütfen , ağır eleştiri uygulamayın.

Arkadaşlar , size öyle bir olay olacak ki ilk başta berbat gözükecek sonra iyi duracak , tekrar kötü olacak. Biliyorum böyle anlatınca saçma durdu lakin benim başımdan geleni anlatınca anlıyacaksınız:

Bu Benim Öyküüüüüm (spoiler trigger)​
Şimdi daha dün okulda arkadaşlarla boğuşuyoruz.Sınıfın boks kralı ile boğuşuyorum.Sonra "Körün Göz mü?" lafına uyacak şeklinde ağır bir şekilde ayağına takılıyorum yere yapıştım. Afedersiniz ama kalçamla diz kapağıma önce bir hissiyat sonra acı indi.Ben çıldırıyorum acıdan yerde inliyorum(ağlamak diyelim realler bunlar kusura bakmayın). Hayır 2 kişi alırsınız lavaboya gideriz ayağa kalkamıyorum. Biraz sersemledim sonra bir baktım cidden 9 erkek beni tuttular hepsi bir yanımdan. Ben şok ben A101 . Sonra lavaboda 2 erkek gözlüğümü alıp yüzümü yıkadı güzelcene biri gözlüğü aldı biri yüzümü yıkıyor.Ben bırakın diyorum dinleyen yok.Sonra hoca gördü bunlar sınıfa bir koşturuyorlar. Az kalsın yere fırlatcaklardı kankam sağolsun kurtuldum. Son dersler olduğu için annem almadı ve çıkışta kucağında çıkmak zorunda kaldım. Bazılarınız gülüyordur belki ama hala ayağımı basamıyorum yere o derece. Eve gidince duş aldım , azcık lol oynadım sonra uyudum. Arkadaş acıdan sabahın 5:30 unda kalktım bugün , işte iyi yanı başlıyor. Kursa gidemediğim için boş kaldım ve PC oynadım baya bi. Şimdi daha da acıyor basamıyorum çok fena yanıyor şuanda bile.​

Arkadaşlar forumda yeniyim , bana hatalarım olduğu sürece uyarıyı yapın lakin bu sert bir dille olmasın.

İyi forumlar. :ataturk: :tr:

(Yazardan dipnot: Çok boş yapmayı seven bir insanım metindeki boşlar bundan dolayıdır :D)

Burdan Atatürk'e Selam Olsun !

ddOpher Yenisin sanırım bence bir gidip MC-TR kurallarına göz atmalısın senin için iyi olur.

Aramıza Hoşgeldin Dostum

Hoş geldiniz beyfendi size MC-TR 'nin baya bir faydası olucak bilginize ..

Hoşbulduk , hoşbulduk...

hahhah :D :D :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl