Tanıtım Basic Team Wars - Çok Yakında Yayında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan centos14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 541

Eklentiyi satın almayı düşünür müsünüz ?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%
  • Fiyata Bağlı

Oy: 1 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

centos14

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Merhabalar arkadaşlar;

Bugün sizlere yaklaşık 1.5 aydır üzerinde çalıştığımız Takım Savaşları eklentisinden ufak bir kesit ile tanıtım yapmak istedim. Bunun için bir video hazırladık umarım beğenirsiniz...

En kısa sürede eklentinin tanıtım konusunu da açarak satışa sunacağız....

Oyuncu Bilgisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba gerçekten çok güzel bir eklenti hoşuma gitti, içerisinde emek olduğu çok belli ellerinize sağlık başarılar.​

Merhaba gerçekten çok güzel bir eklenti hoşuma gitti, içerisinde emek olduğu çok belli ellerinize sağlık başarılar.​
Teşekkürler :)
Bende sizin nezdinizde ekibime ve ortağımıza teşekkür ederim :)
Mustafa İlkay Çelik, Uğur Ertuğral, Yusuf Serhat Özgen ve ortağımız Creative Spects

Bende sizin nezdinizde ekibime ve ortağımıza teşekkür ederim :)
Mustafa İlkay Çelik, Uğur Ertuğral, Yusuf Serhat Özgen ve ortağımız Creative Spects
Resmi discord sunucunuz varmıdır,
varsa eklerseniz sevinirim Rua#4038 sizin gibi güzel bir ekiple tanışmak isterim

Çok yakından takip ettiğim bir eklenti gerek fikir gerek kodlama gerek kodlayıcı olarak çok kaliteli Faction survival sunucularına yeni bir dönem geliyor sanki ?

Çok yakından takip ettiğim bir eklenti gerek fikir gerek kodlama gerek kodlayıcı olarak çok kaliteli Faction survival sunucularına yeni bir dönem geliyor sanki ?
Her zaman, en iyisi için MineLive :)

Şahane bir eklenti olmuş elinize sağlık.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl