Bulundu Başarımlar Skripti İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoneyDesired

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
gencadamlar

Discord:

Renzy#1337

Merhaba , MC-TR halkı. Öncellikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim , şimdi başarımları kapattım normal Minecraft'ınkini kendi sunucu başarımlarımı kurmak istiyorum ve ayarlanması rahat olan bir plugin bulamadım skripte bulamadım siz yardımcı olsanız sevinirim özellikleri 10 kişi öldürdüysam katil bire ulaşmış olayım guili olsa güzel olur bir tane ss (videodan)

Ekran görüntüsü 2021-12-19 202548.png

Merhaba , MC-TR halkı. Öncellikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim , şimdi başarımları kapattım normal Minecraft'ınkini kendi sunucu başarımlarımı kurmak istiyorum ve ayarlanması rahat olan bir plugin bulamadım skripte bulamadım siz yardımcı olsanız sevinirim özellikleri 10 kişi öldürdüysam katil bire ulaşmış olayım guili olsa güzel olur bir tane ss (videodan)

Ekli dosyayı görüntüle 193217
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakabilirsin

Ekli dosyayı görüntüle 193217
quest eklentinin hazır halini buldum forumdan

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl