Electra
Eventually, everything goes away.
- Elmaslar
- 834
Discord:
Electra#9331
Merhaba, MC-TR ailesi
Bugün bir fikri vardım ve MC-TR adlı forumda birçok konu düzensiz açılıyor, size düzenli ve başarılı bir konu nasıl açılır ve önemini anlatacağım, haydi başlayalım.
İçerik
Öncelikle ne ile ilgili bir konu açacağınıza karar vermelisiniz, sonra bu fikir ile bilgi sahibi olmalısınız, bunun için "Yabancı" veya "Türkçe" kaynaklardan yararlanabilirsiniz.
Konu düzeni
İkinci adım ise konu düzenini düşünmeli ve planlamalısınız, plan yapmadan "şöyle olsun... Hmm yada böyle" denilerek, bir yere varamazsınız, önce aklınızda planlayın! Sonra ise konuya geçirin, olabildiğince sorulana cevap vermeye çalışım ve bol bol fotoğraf kullanın, yardımcı olacak video da koyabilirsiniz.
Yazı düzeni
Yazı sade ve anlaşılabilir olmalıdır, fazla terim kullanırsanız bazı arkadaşlarımız anlamaz çok sade kullanırsanız bazı arkadaşlarımız yine anlamaz, arada bir çizgi var. Forum kurallarına uygun olarak kelime seçin yoksa uyarı alabilir, konunuz silinebilir.
İşin sonu
Artık elinizde forum kurallarına uyan, kaliteli ve içerik yönünden zengin, sade ve fotoğraflı bir konu var. Geriye kalan tek şey bu konuyu paylaşmak.
Beni dinlediğiniz için teşekkürler <3;)
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: