Başarı Hikayesi: Royal Craft

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minezoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 796
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

Screenshot_21.png

394 gördük o sırada event yapıyordum çekemedim ama olsun :)

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır.

Başarı Tesadüf değildir

Bugüne kadar bana bot dediler fake oyuncu dediler fakeplayers kullanıyorsun dediler hatta üstüne 100 kişi varsa 90 tanesi sensin dediler ama ben yılmadım 5 ayı geçkin süredir azmettim başardım yeri geldi uyumadım yeri geldi arabada giderken telefondan ilgilendim ama başardım Royal Craft'ın hakkını vermek için elimden geleni yaptım saldırılar geldi bot saldırıları ddos saldırıları crash saldırıları yılmadık yılmadım hatta üstüne karalama kampanyası başlattılar gece saat 4 civarında sunucuya ddos atarak eskiden olan atma sorunu varken herkes lobide skyblocka geçtiği sırada ss aldılar discordda sunucu sahiplerine yaydılar ''Royal Craft bot'' iddialı yaydılar ama kimse sağ tarafta Skyblock:2 yazısını görmedi biz yılmadık usanmadık Tek kişilik dev bir ekibiz saygılarımla.

- Royal Craft -

Başarı tesadüf değil Provanas'tır değil mi Zedi bey

Screenshot_22.png

Yanlış yazdığını biliyorum​

Tebrik ederim 1000leride görürüz inşallah

Survival Sunucu paketi:

Op skyblock:

Skyblock:
Paketleri elimde mevcut fakat herhangi bir video çekmedim.

Survival Sunucu paketi:

Op skyblock:

Skyblock:
Paketleri elimde mevcut fakat herhangi bir video çekmedim.

Sunucuda opskyblock yok skyblock plugin paketi bana ait bu resmen çamur atmaktan başka bişe değil kaç yılında girdin sunucuya 2016'da falan mı :D zorla tartışmaya çekiyorsun beni Survival plugin paketi o değil sadece menüler ordan alındı Dolunay ve Hasan arkadaşım konuşma geçmişimiz bile var neyse Skyblock'um hazır paketse madem herkes indirsin kullansın gönder de fhjgjfıdgko ismini nerden hatırlıyorum acaba sunucuma ChampCem ile gelip yetki isteyip yetki alamayınca kötü olan mı veya sunucuma gelip reklam yapıp ban yiyen ChampCem mi hatta discorddan küfür eden ChampCemp mi neyse artık :D öyle birşeydi nickin demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl