Barış Oyunda
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizler İçin Hazırladığım Bir Pvp Plugin Paketi Vardır.
Şimdi Tanıtımımıza Geçelim :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toplam 48 Tane Plugin Vardır Arkadaşlar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdide Yeni Eklediğim Pluginlere Geçelim :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucu İsmimiz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pluginler
Evet Arkadaşlar Şimdi İndirme Yerlerine Geçelim ;
Yandex'e Koydum Arkadaşlar Hem Orda Virüs Taraması Gerçekleniyor Öyüzden Virüs Total Eklemedim :)
----------------------------------Yandex----------------------------------
Şimdi Tanıtımımıza Geçelim :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toplam 48 Tane Plugin Vardır Arkadaşlar.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdide Yeni Eklediğim Pluginlere Geçelim :)
Sunucu İsmimiz
Pluginler
Evet Arkadaşlar Şimdi İndirme Yerlerine Geçelim ;
Yandex'e Koydum Arkadaşlar Hem Orda Virüs Taraması Gerçekleniyor Öyüzden Virüs Total Eklemedim :)
----------------------------------Yandex----------------------------------
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.