Barış Özcan komik fotoğraf arşivi V1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WinstonTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 12.674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal Medya hesaplarının profil fotoğraflarını Barış Özcan resmi koyuyorlar. Yani BÖH (Barış Özel Harekat) Bence aslında mizah açısından güzel bir durum.
Mizah buysa vay halimize...

Hocam zaten barış ozcan bu fotoğrafları gördü ve bir şey demedi gülüp geçti yani bakın keyfinize :D bencede çok güzel
O sadece kulaklıklı resmini gördü son yapılan esirleri görse kalp krizi geçirir.

Sonuna kadar katılıyorum dostum. Haklısın. Böyle insanları ülkemizde görürken gurur duyuyorken neden böyle yapıyorlar?

Son zamanlarda sosyal medyada pek fazla olay çıkmıyor. Ortalığı birbirine katmak isteyenler yapıyor ve gayet başarıyorlar...

Arkadaşlar neden duyar kasıyorsunuz anlamadım barış Reis-i sevdiğimiz için böyle yapıyoruz kendisi ile konuşmuşluğum bile var sıkı takipçisiyim kendisi bile gülüyor çünkü adı üstünde Mizah bu mizahı anlamıyorsanız yapacak bir şey Yok böh dediğiniz tayfa da 12-13 yaşındaki çocukların yönetiği bir topluluk herkes böh değil merak etmeyin gülün geçin lütfen

Her yerde Barış Özcan ppsi görüyorum öff :/ (BÖH) (Barış Özel Harekat)

Türk milletine böyle şeylere güldükleri için gerçekten üzülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl