Barındırma Firması Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Roldanzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda Enes'in ve senin tekmelendiğin firmaların,takımların tarafında olmayı tercih ederim, kusura bakma.. (tekmelendiğin firmaların çoğunun sahipleri arkadaş ekli valla dostum, hepsiylede irtibat ve sohbet içerisindeyim bir yanlış davranışlarını görmedim.)
Tekmelendiğim totalde 2 takım ve firma bulunmakda birincisi nourse sohbette gereksiz mesajlardan dolayı uzaklaştırıldım 2.si nodesty ordada crafter müşteri ekibinin zorbalalıklarına yanıt verdiğim için uzaklaştırıldım

Tekm
1755381321673.webp
elendiğim totalde 2 takım ve firma bulunmakda birincisi nourse sohbette gereksiz mesajlardan dolayı uzaklaştırıldım 2.si nodesty ordada crafter müşteri ekibinin zorbalalıklarına yanıt verdiğim için uzaklaştırıldım
B12 kısmı biraz karışık olabilir.
Velsion Studios yazmayı unutmuşsun, senin için düzelttim. :)

B12 kısmı biraz karışık olabilir.
Velsion Studios yazmayı unutmuşsun, senin için düzelttim. :)
He velsion ilgi alanım dışı (token hesaplar sokup takip etmiyorum) troll yaptığım için yasaklanmıştım ordada

He velsion ilgi alanım dışı (token hesaplar sokup takip etmiyorum) troll yaptığım için yasaklanmıştım ordada
Başka bir yer varsa araştırım seve seve yazabilirim. Tekrardan dediğim gibi senin hatan senin sorunun buda benim ilgi alanım dışı :)
Neyse konuya gelelim, Treas alabilirsin.

Başka bir yer varsa araştırım seve seve yazabilirim. Tekrardan dediğim gibi senin hatan senin sorunun buda benim ilgi alanım dışı :)
Neyse konuya gelelim, Treas alabilirsin.
ana mesajımı düzenledim 64gb için değiştirmeyi düşünüyordum bir arkadaşım exoras önerdi işlemcisi aynı arada 1k lık fiyat farkı var

ana mesajımı düzenledim 64gb için değiştirmeyi düşünüyordum bir arkadaşım exoras önerdi işlemcisi aynı arada 1k lık fiyat farkı var
Bana göre fiyat çok çok önemli bir rol oynamıyor, Veri merkezi falan filan her neyse bana göre onlar önemli. Speedtest raporu varsa makinelerin bakabilirsin senin kararın.

Yani ne için aradığınıza bağlı; minecraft bazında arıyorsanız sunucu kalitesi + yan özellikler için hostabil öneririm.

Treas, destek açısından çok düşük bir firma bunu Wonrage sahibinede sorabilirsin. Tabii benim için önemli olan destek değil diyorsan senin sorunun, Ancak Treas cihazları çok güçlü yani iyi bir fikir.
Ben çok uzun süre treas kullandım gece 4 olsa da Emir başkan her şekilde destek verdi bana.

Treas, destek açısından çok düşük bir firma bunu Wonrage sahibinede sorabilirsin. Tabii benim için önemli olan destek değil diyorsan senin sorunun, Ancak Treas cihazları çok güçlü yani iyi bir fikir.
Merhaba,

İlgili konu geçerli ve tarafımız haksız olsaydı şikayet konusunun forumda hâlâ yer alması gerekirdi diye düşünüyoruz. Kimseyi ya da bir projeyi kişisel bir problem yüzünden baltalamamak gerekir.

İşin aslı; bizler toxic veyahut saygısız hiçbir müşteriyi tarafımıza ödediği kira farketmeksizin barındırmıyoruz, barındırmayı düşündürmüyoruz da.

Saygılı ve etik her insanla iş ve proje için çalışmalara açığız.

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

Merhaba,

İlgili konu geçerli ve tarafımız haksız olsaydı şikayet konusunun forumda hâlâ yer alması gerekirdi diye düşünüyoruz. Kimseyi ya da bir projeyi kişisel bir problem yüzünden baltalamamak gerekir.

İşin aslı; bizler toxic veyahut saygısız hiçbir müşteriyi tarafımıza ödediği kira farketmeksizin barındırmıyoruz, barındırmayı düşündürmüyoruz da.

Saygılı ve etik her insanla iş ve proje için çalışmalara açığız.

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri
Anladım, benim hatam kusura bakmayın.

Tekmelendiğim totalde 2 takım ve firma bulunmakda birincisi nourse sohbette gereksiz mesajlardan dolayı uzaklaştırıldım 2.si nodesty ordada crafter müşteri ekibinin zorbalalıklarına yanıt verdiğim için uzaklaştırıldım
Crafter ekibi olarak kimsenin size bir saygısızlığı olduğunu düşünmüyorum? Herkese küfür edip banlandıktan sonra tekrardan banınızı açıyoruz ama aynı şekilde devam ediyorsunuz. Bizde konuyu uzatmadan kapatıyoruz. Probleminiz varsa sağda solda konuşmak yerine bana yazabilirsiniz.

Crafter ekibi olarak kimsenin size bir saygısızlığı olduğunu düşünmüyorum? Herkese küfür edip banlandıktan sonra tekrardan banınızı açıyoruz ama aynı şekilde devam ediyorsunuz. Bizde konuyu uzatmadan kapatıyoruz. Probleminiz varsa sağda solda konuşmak yerine bana yazabilirsiniz.
Sen kimsin çıkartamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl