Tanıtım BannerBoard | Sunucunuzdaki görselleri banner yapmak için ideal bir eklenti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Dyucw.gif

Merhaba hayırlı ramazanlar. Bugün BannerBoard eklentisini hep birlikte gözden geçireceğiz. Bu plugin ücretli bir plugindir.

Dy1we.png

Bu Plugin Ne İşe Yarıyor?
Bu plugin sunucunuzdaki görüntüleri banner olarak oluşturmak için haritaları kullanır. Oluşturulan görüntüler blok başına 128x128 pikseldir, bu çoğu kaynak paketinden daha yüksektir.

Bu Plugini Kurmak İçin Neler Gerekiyor?
Bu plugini kullanabilmeniz için spigot olması lazım ve sürümünüzün 1.8 üstü olması lazım. Plugin indirme linki için sağdaki linke tıklayabilirsiniz >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dy1we.png

Plugini İndirdikten Sonra Bilmem Gerekenler Neler?

1. Plugini indirip kurduktan sonra serveri yeniden başlatıp oyuna giriyoruz.
2. Daha sonra oyunda /bannerboard create komutunu kullanıyoruz. Bu komut bize iki tane kızıltaş bloğu veriyor.
3. Kızıltaş bloklarını karşılıklı bir köşeye yerleştirin. Ör: Sağ alt köşeye ve sol üst köşeye
4. Bannerinizi kesinlikle çok büyük yapmayın, denemeye çalışsanız bile plugin bunu kabul etmeyecektir.
5. Kızıltaş bloklarını yanlış yerleştirirseniz veya yerleşimi yeniden yapmak istiyorsanız, büyük başlığı silmek için büyük başlığa bakarken /bb delete komutunu 2 kez kullanın.

Örnek Banner Fotoğrafı

Dy8ii.png

Dosyalar Hakkında Bilmem Gereken Ne Var?
BannerBoard'ın 7 tane dosyası mevcuttur. Dosyalar hakkında detaylı bilgi almak için pluginin ana sayfasına ve youtube videolarına ulaşabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucusuna resmiyet katmak isteyen arkadaşlar açısından oldukça ideal bir eklentiye benziyor ki şahsen çok da beğendim. Emeğine de sağlık :)

Bu eklentiyi bilmeyen varmıdır.

Sunucuya Yakışacak Bi Plugin Fakat Lag Oranı Artar Diye Düşünüyorum?

Efsanevi bir plugin tanıtmanız hoş olmuş buna benzeyen bir plugin vardı şimdi adını unuttum link ile yapılıyordu buda mı öyle?

Sunucunun etrafında görseller olması her zaman güzeldir. Belki başlangıç noktasının yanına VIP fiyatlarını gösterebilir misiniz? Gerçekten güzel olmuş. Tanıtımda eklenti kadar güzel, eline sağlık.

Güzel bir eklenti.

Hoş bir konu olmuş başarılar.

Tanıtım harika olmuş başarılar.

Kısa ve öz olarak gayet güzel anlatmışsınız. Diğer tanıtımlarınızı merak içinde bekliyor olacağım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl